Η λειτουργία του Internet Explorer 6 διακόπτεται όταν προσπαθείτε να κάνετε μια επιλογή από μια αναπτυσσόμενη λίστα που βρίσκεται σε ένα πλαίσιο σε κάποια σελίδα του Web

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 970656 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Internet Explorer 6 για να κάνετε αναζήτηση σε μια ιστοσελίδα που περιέχει ένα σύνολο πλαισίων. Ένα από τα καρέ της ομάδας πλαισίων περιέχει έναΕπιλογήτο στοιχείο που εμφανίζεται ως μια αναπτυσσόμενη λίστα. Όταν προσπαθείτε να κάντε μια επιλογή από την αναπτυσσόμενη λίστα στο πλαίσιο, ο Internet Explorer 6 σταματά να λειτουργεί.

Όταν παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα, λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με το ακόλουθο:
Ο Internet Explorer αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία του. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση. (Microsoft Office Outlook has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.).

Εάν κάνετε κλικ στοΚάντε κλικ εδώσύνδεση για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ακόλουθη υπογραφή σφάλματος:
  AppName: iexplore.exe
  AppVer: 6.0.2900.2180
  ModName: mshtml.dll
  ModVer: 6.0.2900.3527
  Offset: 0006963f

Επιπλέον, καταγράφεται ένα συμβάν παρόμοιο με το ακόλουθο στο αρχείο καταγραφής εφαρμογής:
Τύπος συμβάντος (Event Type): Σφάλμα (Error)
Προέλευση συμβάντος: Σφάλμα εφαρμογής
Κατηγορία συμβάντος: καμία
Το Αναγνωριστικό συμβάντος: 1000
Ημερομηνία:Ημερομηνία
Ώρα:Ώρα
Χρήστης: δ/Υ
Περιγραφή: Ελαττωματική εφαρμογή iexplore.exe, έκδοση 6.0.2900.2180, ελαττωματική λειτουργική μονάδα mshtml.dll, έκδοση 6.0.2900.3527, προβληματική διεύθυνση 0x0006963f.
ΣΗΜΕΙΩΣΗΣε αυτήν την περίπτωση, η έκδοση του αρχείου Mshtml.dll και την προβληματική διεύθυνση ενδέχεται να διαφέρουν.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή υπάρχει μια δέσμη ενεργειών στην ιστοσελίδα που προσπαθεί να ξαναγράψετε το πλαίσιο που περιέχει τοΕπιλογήΣτοιχείο. Αυτό συμβαίνει όταν τοΜε την αλλαγήσυμβάν από τοΕπιλογήΠυροδοτείται στοιχείο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας

Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημέρωση ασφαλείας για τον Internet Explorer. Για να εγκαταστήσετε τις πιο πρόσφατες ενημερωμένες εκδόσεις, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Windowsupdate.microsoft.com
Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspx
ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτή η ενημερωμένη έκδοση συμπεριλήφθηκε πρώτη φορά στην ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας 969897 (MS09-019).Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
969897αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια επείγουσα επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση προορίζεται μόνο για τη διόρθωση του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε τη μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Για την άμεση επίλυση αυτού του ζητήματος, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Support Services) για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft και πληροφορίες σχετικά με το κόστος υποστήριξης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΣε ειδικές περιπτώσεις, εάν ένας μηχανικός υποστήριξης της Microsoft κρίνει ότι μια συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση θα επιλύσει το ζήτημα, ενδέχεται να μην ισχύσουν οι χρεώσεις που υφίστανται κανονικά για κλήσεις υποστήριξης. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Windows XP Service Pack 3 (SP3) ή να τα Windows XP Service Pack 2 (SP2).

ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επίσης στα Windows Server 2000 και Windows Server 2003. Ένα πακέτο επείγουσας επιδιόρθωσης είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει για τα Windows 2000 Server και Windows Server 2003. Νέες πληροφορίες θα καταχωρηθεί στη Γνωσιακή Βάση της Microsoft καθώς γίνεται διαθέσιμος.

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την εφαρμογή αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης.

Πληροφορίες αντικατάστασης άμεσης επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά μια επείγουσα επιδιόρθωση που κυκλοφόρησε στο παρελθόν.

Πληροφορίες μητρώου

Για να χρησιμοποιήσετε μία από τις άμεσες επιδιορθώσεις αυτού του πακέτου, δεν χρειάζεται να κάνετε αλλαγές στο μητρώο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση έχει τα χαρακτηριστικά αρχείων (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείων) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα με τοΗμερομηνία και ώρατο στοιχείο του πίνακα ελέγχου.

Τα Windows XP SP2, x 86 με την έκδοση

Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
MSHTML.DLL6.0.2900.35623,068,92827-Apr-200916: 04X86

Τα Windows XP SP3, x 86 με την έκδοση

Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
MSHTML.DLL6.0.2900.58023,069,44027-Apr-200916: 12X86

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ακόλουθα θέματα, επισκεφθείτε τις according τοποθεσίες της Microsoft στο Web:

Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
ΘέμαΤοποθεσία στο Web
Το στοιχείο SELECT | επιλογή αντικειμένου.aspx http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/ms535893 (VS.85)
Συμβάν OnChange.aspx http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/ms536912 (VS.85)
Το στοιχείο FRAMESET | σύνολο πλαισίων αντικειμένου.aspx http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/ms535251 (VS.85)

Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 970656 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbsurveynew kbqfe kbmt KB970656 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:970656

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com