Ontvangen foutcode 0x2b2f wanneer u SQL Server 2005 Service Pack 3 installeert op een computer met MSXML6 Service Pack 2 al is geïnstalleerd met Windows Update of Microsoft Update-websites

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Sluiten Sluiten
Artikel ID: 970674 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen
Bron:Ondersteuning van Microsoft

SNELLE PUBLICATIE

SNELLE PUBLICATIE ARTIKELEN RECHTSTREEKS VAN INFORMATIE BINNEN DE ORGANISATIE VAN MICROSOFT SUPPORT BIEDEN. DE HIERIN VERVATTE INFORMATIE IS GEMAAKT IN REACTIE OPKOMENDE OF UNIEKE ONDERWERPEN OF BESTEMD AANVULLING ANDERE KNOWLEDGE BASE INFORMATIE.


Wanneer SQL Server 2005 Service Pack 3 installeren vanaf de website Windows Update of Microsoft Update wordt de volgende fout:

 

Foutcode 0x2b2f

Installatie van MSXML 6 Service Pack 2 (KB954459) is mislukt omdat er al een hogere versie op de computer bestaat. Hogere versie verwijderen en voer Setup MSXML 6 Service Pack 2 (KB954459) opnieuw om door te gaan.

OorzaakDeze fout treedt op wanneer u SQL Server 2005 Service Pack 3 installeren op een computer waarop momenteel MSXML6 Service Pack 2 is geïnstalleerd. De installatie van SQL Server 2005 Service Pack 3 probeert te upgraden van de bestaande installatie MSXML6 Service Pack 2.

ResolutieKlik op de onderstaande koppeling voor het artikelnummer op de website van Microsoft en volg de stappen in dit artikel het probleem op te lossen:

 

968749SQL Server 2005 setup mislukt wanneer MSXML Core Services 6.0 Service Pack 2 al is geïnstalleerd

DISCLAIMER

MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS DOEN GEEN VERKLARINGEN OF GARANTIES OVER DE GESCHIKTHEID, BETROUWBAARHEID OF JUISTHEID VAN DE GEGEVENS OPGENOMEN IN DE DOCUMENTEN EN BIJBEHORENDE GRAFISCHE AFBEELDINGEN OP DEZE WEBSITE (DE "MATERIALEN") VOOR ELK DOEL BEKENDGEMAAKT. DE MATERIALEN KUNNEN TECHNISCHE ONNAUWKEURIGHEDEN OF TYPOGRAFISCHE FOUTEN BEVATTEN EN KUNNEN OP ELK MOMENT ZONDER KENNISGEVING WORDEN GEWIJZIGD.

VOOR ZOVER TOEGESTAAN DOOR TOEPASSELIJK RECHT, MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS WIJZEN EN UITSLUITEN VAN ALLE VERKLARINGEN, GARANTIES EN VOORWAARDEN OF EXPRESS, IMPLICIET OF WETTELIJK ZIJN, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT VERKLARINGEN, GARANTIES OF VOORWAARDEN VAN TITEL, NIET INBREUK, TOEREIKENDE VOORWAARDE OF KWALITEITVERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL MET BETREKKING TOT DE MATERIALEN.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 970674 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows Update
  • Microsoft Update
Trefwoorden: 
kbrapidpub kbnomt kbmt KB970674 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:970674

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com