Τα Windows Vista Service Pack 2 δεν αναγνωρίζει κάρτες μνήμης MMC που έκδοση 3.0 ή νεότερες εκδόσεις

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 970695 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Τα Windows Vista Service Pack 2 (SP2) δεν αναγνωρίζει κάρτες μνήμης κάρτας πολυμέσων (MMC) που είναι η έκδοση 3.0 ή νεότερη έκδοση.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα Windows Vista SP2 υποστηρίζει MMC 1.0 και 2.0 κάρτες. Τα Windows Vista SP2 δεν υποστηρίζει κάρτες MMC που είναι η έκδοση 3.0 ή νεότερη έκδοση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν έχετε κάρτα MMC έκδοση 3.0, ίσως λειτουργήσει εάν είναι εγκατεστημένα τα Windows Vista Service Pack 1. Όταν συνδέετε αυτήν την κάρτα διαχείρισης της Microsoft σε έναν υπολογιστή που εκτελεί τα Windows Vista με Service Pack 2 (SP2), η κάρτα MMC δεν είναι απαρίθμηση. Επομένως, δεν λειτουργεί. Επιπλέον, ένα κίτρινο θαυμαστικό (!) ενδέχεται να εμφανίζονται δίπλα στη συσκευή διαχείρισης της Microsoft στη Διαχείριση συσκευών.

Για να ανοίξετε τη Διαχείριση συσκευών, κάντε κλικ στο κουμπίStart
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Κουμπί ' Έναρξη '
TYPEΔιαχείριση συσκευών (Device Manager)ΣτοΈναρξη αναζήτησηςπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικΔιαχείριση συσκευών (Device Manager)ΣτοΠρογράμματα (Programs)Λίστα (List).

Πώς μπορείτε να επαληθεύσετε την έκδοση της κάρτας MMC που χρησιμοποιείτε

Ανατρέξτε στην τεκμηρίωση που συνόδευε την κάρτα MMC για να βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός έκδοσης. Εάν το εγχειρίδιο δεν περιέχει αυτές τις πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της MMC για να βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός έκδοσης. Στην τεκμηρίωση που συνόδευε την κάρτα MMC πρέπει να έχουν πληροφορίες επικοινωνίας με τον κατασκευαστή.

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με τον κατασκευαστή, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/gp/vendors

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 970695 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Service Pack 2 για Windows Vista
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbtshoot kbsurveynew kbprb kbmt KB970695 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:970695

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com