Een draadloze router met Wi-Fi Protected Setup (WPS) de router is geconfigureerd voor gebruik van Wired Equivalent Privacy (WEP) kan niet worden geverifieerd door een computer waarop Windows XP SP3

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 971455 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Overweeg het volgende scenario: U wilt de beveiligingsinstellingen op een computer waarop Windows XP Service Pack 3 (SP3) configureren met behulp van de Wi-Fi Protected Setup (WPS) technology. In dit scenario wordt de WPS-router op de computer niet verifiëren omdat de router is geconfigureerd voor het gebruik van Wired Equivalent Privacy (WEP).

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Windows XP SP3 wordt ten onrechte probeert te verifiëren van een WEP-geconfigureerd apparaat met behulp van 802. 1 X-verificatie. Daarom, mislukt de verificatie.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat wordt beschreven in dit artikel te corrigeren. Voer deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet.

Als de hotfix beschikbaar is om te downloaden, dan is er een sectie 'Deze Hotfix is als download beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, een verzoek indienen om Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix beschikbaar voor download' geeft de talen weer waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is dat omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar is.

Vereisten

Deze hotfix moet Windows XP Service Pack 3 is geïnstalleerd op de computer.Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base te bekijken:
322389De meest recente Windows XP servicepack ophalen

Opnieuw opstarten

U moet de computer opnieuw opstarten, nadat u deze hotfix toepast.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen andere hotfixes.

Informatie over bestanden

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Gebruiken om het verschil tussen UTC en lokale tijd, de Tijdzone tabblad de Datum en tijd een item in het Configuratiescherm.
Windows XP met Service Pack 3, x 86-versies
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Wzcdlg.dll5.1.2600.5815383,48819 Mei 200921:48x 86

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Microsoft biedt contactinformatie van derden voor technische ondersteuning. Deze contactinformatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft garandeert niet de juistheid van deze contactinformatie van derden.

Voor meer informatie over apparaten die gebruikmaken van Wi-Fi Protected Setup of Windows Connect Now klikt u op de Wi-Fi Protected Setup een koppeling op de volgende website:
http://www.Wi-Fi.org/knowledge_center_overview.php
Ga naar de volgende website voor meer informatie over het gebruik van de Wizard draadloos netwerk instellen:
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/bb878069.aspx

Eigenschappen

Artikel ID: 971455 - Laatste beoordeling: donderdag 30 mei 2013 - Wijziging: 5.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Service Pack 3 op de volgende platformen
    • Microsoft Windows XP Professional
    • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbexpertiseinter kbfix kbbug kbsurveynew kbqfe kbmt KB971455 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 971455

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com