Gebeurtenis vastgelegd reporting storflt stuurprogramma niet laden op opnieuw opstarten na installatie van Windows Server 2008 SP2

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 971527 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen
Bron:Ondersteuning van Microsoft

SNELLE PUBLICATIE

SNELLE PUBLICATIE ARTIKELEN RECHTSTREEKS VAN INFORMATIE BINNEN DE ORGANISATIE VAN MICROSOFT SUPPORT BIEDEN. DE HIERIN VERVATTE INFORMATIE IS GEMAAKT IN REACTIE OPKOMENDE OF UNIEKE ONDERWERPEN OF BESTEMD AANVULLING ANDERE KNOWLEDGE BASE INFORMATIE.

SymptoomNadat u de update van Service Pack 2 op een fysieke computer opnieuw opstarten en Windows Server 2008 wordt uitgevoerd installeren, verschijnt de volgende gebeurtenis in het systeemlogboek:Naam zich: systeem

Bron: Servicebeheer

Gebeurtenis-ID: 7026

Niveau: fout

Beschrijving: De volgende stuurprogramma's opstart- of systeem start niet laden: storfltOpmerking:Dit probleem is alleen zichtbaar op fysieke systemen met Windows Server 2008. Het heeft geen invloed op Hyper-V virtuele machines met Windows Server 2008.

OorzaakHet probleem wordt veroorzaakt door wijzigingen tussen de Hyper-V-stuurprogramma manifesten SP2 en de bijbehorende versie van Windows-versie is geïnstalleerd.

ResolutieDeze gebeurtenis kan veilig worden genegeerd. Het stuurprogramma storflt is alleen nodig wanneer Windows Server 2008 als gast Hyper-V wordt uitgevoerd. Om te voorkomen dat deze fout wordt aangemeld telkens wanneer het systeem wordt opgestart, de volgende stappen verwijdert u verwijzingen naar het stuurprogramma storflt. :1. Open een opdrachtprompt met verhoogde bevoegdheden

a. Klik op Start, alle programma's, Bureau-accessoires, klik met de rechtermuisknop op opdrachtprompt en klik vervolgens op uitvoeren als beheerder.

2. Verwijder het stuurprogramma storflt

a. sc delete storflt

 

Opmerking: Hiervoor niet op een virtuele machine voor Hyper-V. De virtuele machine opnieuw op wordt waarschijnlijk een foutbericht Stop 0x0000007b gegenereerd. Als u dit probleem tegenkomt, opstarten met laatst bekende juiste mogelijk het register herstellen in de vorige staat.

DISCLAIMER

MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS DOEN GEEN VERKLARINGEN OF GARANTIES OVER DE GESCHIKTHEID, BETROUWBAARHEID OF JUISTHEID VAN DE GEGEVENS OPGENOMEN IN DE DOCUMENTEN EN BIJBEHORENDE GRAFISCHE AFBEELDINGEN OP DEZE WEBSITE (DE "MATERIALEN") VOOR ELK DOEL BEKENDGEMAAKT. DE MATERIALEN KUNNEN TECHNISCHE ONNAUWKEURIGHEDEN OF TYPOGRAFISCHE FOUTEN BEVATTEN EN KUNNEN OP ELK MOMENT ZONDER KENNISGEVING WORDEN GEWIJZIGD.

VOOR ZOVER TOEGESTAAN DOOR TOEPASSELIJK RECHT, MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS WIJZEN EN UITSLUITEN VAN ALLE VERKLARINGEN, GARANTIES EN VOORWAARDEN OF EXPRESS, IMPLICIET OF WETTELIJK ZIJN, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT VERKLARINGEN, GARANTIES OF VOORWAARDEN VAN TITEL, NIET INBREUK, TOEREIKENDE VOORWAARDE OF KWALITEITVERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL MET BETREKKING TOT DE MATERIALEN.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 971527 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Server 2008 Service Pack 2
Trefwoorden: 
kbrapidpub kbnomt kbmt KB971527 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:971527

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com