Όταν στέλνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από κοινόχρηστο γραμματοκιβώτιο στο Outlook 2007, το απεσταλμένο μήνυμα δεν αποθηκεύεται στο φάκελο "Απεσταλμένα" το κοινόχρηστο γραμματοκιβώτιο

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 972148 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
 • Ρυθμίζετε τις παραμέτρους του
  DelegateSentItemsStyle
  η καταχώρηση μητρώου για το Microsoft Office Outlook 2007.

  Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να ορίσετε την τιμή DWORD στο ακόλουθο κλειδί μητρώου σε 1:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\Preferences\DelegateSentItemsStyle
 • Μπορείτε να ανοίξετε ένα κοινόχρηστο γραμματοκιβώτιο ως πρόσθετο γραμματοκιβώτιο στο Outlook 2007.
Σε αυτό το σενάριο, όταν στέλνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το κοινόχρηστο γραμματοκιβώτιο, το μήνυμα αποστέλλεται με επιτυχία. Ωστόσο, το απεσταλμένο μήνυμα δεν αποθηκεύεται στο φάκελο "Απεσταλμένα" το κοινόχρηστο γραμματοκιβώτιο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για επιπλέον προστασία, αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο, εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων του Outlook 2007 με ημερομηνία 30 Ιουνίου 2009 και, στη συνέχεια, ορίστε την τιμή για το
DelegateSentItemsStyle
η καταχώρηση μητρώου για να ενεργοποιήσετε το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εγκαταστήστε το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων του Outlook 2007 με ημερομηνία 30 Ιουνίου 2009.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  970944Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του Outlook 2007 (Outlook.msp): 30 Ιουνίου 2009
 2. Ορίστε την τιμή για το
  DelegateSentItemsStyle
  η καταχώρηση μητρώου για να ενεργοποιήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.
  Για να ενεργοποιήσουμε την επείγουσα επιδιόρθωση για εσάς, μεταβείτε στην το "Αυτόματη επίλυση"ενότητα. Εάν προτιμάτε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, μεταβείτε το "Αφήστε τη βοήθειά"ενότητα.

  Αυτόματη επίλυση  Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα αυτόματα, κάντε κλικ στην επιλογή του Αυτόματη επίλυση κουμπί ή τη σύνδεση. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση Στο Λήψη αρχείων παράθυρο διαλόγου και, ακολουθήστε τα βήματα του Αυτόματη επίλυση ο οδηγός.


  Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
  Microsoft Fix it 50752
  Σημειώσεις
  • Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επιδιόρθωση λειτουργεί επίσης για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
  • Εάν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την επιδιόρθωση, την λύση σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD και στη συνέχεια να το εκτελέσετε στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα.

  Στη συνέχεια, μεταβείτε το "Επιλύθηκε το πρόβλημα;"ενότητα.  Αφήστε τη βοήθειά

  Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, πληκτρολογήστε Regedit, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  2. Εντοπίστε και κατόπιν κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
   HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\Preferences
  3. Σχετικά με το Επεξεργασία μενού, σημείο Νέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Η τιμή DWORD.
  4. Τύπος DelegateSentItemsStyle, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.
  5. Κάντε δεξιό κλικ
   DelegateSentItemsStyle
   , και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Τροποποίηση.
  6. Με το Δεδομένα τιμής πλαίσιο, πληκτρολογήστε 1, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  7. Κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου.
Σημαντικό Αφού ορίσετε το DelegateSentItemsStyle τιμή μητρώου σε 1, η λειτουργικότητα είναι διαθέσιμη μόνο όταν έχει οριστεί το λογαριασμό του Microsoft Exchange Χρησιμοποιήστε την κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange. Το DelegateSentItemsStyle η τιμή μητρώου δεν θα λειτουργήσει με συνέπεια σε ένα λογαριασμό του Exchange που έχει ρυθμιστεί σε λειτουργία με σύνδεση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενεργοποίηση Χρησιμοποιήστε την κατάσταση λειτουργίας Cached Exchange, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft Office υποστήριξης:

http://Office.Microsoft.com/en-US/Outlook-Help/Redir/HP001232935.aspx?queryid=cde1b9af5cc1430a8e0adaafea0c67aa&respos=0&CTT=1

Επιλύθηκε το πρόβλημα;

 • Ελέγξτε εάν το ζήτημα έχει επιλυθεί. Εάν έχει επιλυθεί το πρόβλημα, τότε έχετε τελειώσει με αυτή την ενότητα. Εάν δεν επιλυθεί το πρόβλημα, μπορείτε να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.
 • Θα εκτιμούσαμε τα σχόλιά σας. Για σχόλια ή να αναφέρετε τυχόν ζητήματα με αυτήν τη λύση, αφήστε ένα σχόλιο για το "Αυτόματη επίλυση"ιστολόγιο ή στείλτε μας ένα Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το μήνυμα.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα σχετικά με προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 972148 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Outlook 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbqfe kbsurveynew kbmsifixme kbfixme kbmt KB972148 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:972148

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com