Το Windows Server Update Services δυναμικό Installer 3.0 SP2 για τη Διαχείριση διακομιστών

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 972493 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει το Windows Server Update Services (WSUS) 3.0 Service Pack 2 (SP2) δυναμικής εγκατάστασης για τον Windows Server 2008. WSUS επιτρέπει στους διαχειριστές τεχνολογίας πληροφοριών να διαχειρίζονται πλήρως την κατανομή ενημερωμένες εκδόσεις που κυκλοφόρησαν μέσω του Microsoft Update στους υπολογιστές τους δίκτυο.

Αυτό το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τα περιεχόμενα του το Service pack, συνδέσεις με τις οδηγίες και τις απαιτήσεις συστήματος για εγκατάσταση σε υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα του Windows Server 2008, χρησιμοποιώντας τη Διαχείριση διακομιστή και Τρόπος διαπίστωσης εάν είναι εγκατεστημένο το service pack.

Δυνατότητα βελτιώσεις και ενημερωμένες εκδόσεις λογισμικού σημαντικό στο Service Pack 2

 • Ενοποίηση με Windows Server 2008 R2
 • Υποστήριξη για τη δυνατότητα BranchCache στον Windows Server 2008 R2
 • Υποστήριξη για προγράμματα-πελάτες Windows 7

Βελτιώσεις δυνατοτήτων WSUS

 • Κανόνες αυτόματης έγκρισης: κανόνες αυτόματης έγκρισης περιλαμβάνουν τώρα το δυνατότητα για να καθορίσετε την ημερομηνία προθεσμίας έγκρισης και την ώρα για όλους τους υπολογιστές ή συγκεκριμένες ομάδες υπολογιστών.
 • Ενημέρωση αρχείων και γλώσσες: βελτιωμένη χειρισμό της γλώσσας επιλογή για διακομιστές κατάντη περιλαμβάνει ένα νέο πλαίσιο διαλόγου προειδοποίησης που εμφανίζεται Όταν αποφασίσετε να κάνετε λήψη ενημερωμένων εκδόσεων για το καθορισμένο γλώσσες.
 • Εύκολη αναβάθμιση: WSUS 3.0 SP2 μπορεί να εγκατασταθεί ως άμεση αναβάθμιση από παλαιότερες εκδόσεις του WSUS και διατηρεί όλες τις ρυθμίσεις και εγκρίσεις. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι συμβατό μεταξύ των WSUS 3.0 SP1 και SP2 στον το πρόγραμμα-πελάτη και του διακομιστή.
 • Εκθέσεις: Αναφορές νέα ενημερωμένη έκδοση και την κατάσταση του υπολογιστή σας φιλτράρετε τις ενημερώσεις που έχουν εγκριθεί για εγκατάσταση. Μπορείτε να εκτελέσετε αυτές τις αναφορές από το WSUS κονσόλας ή να χρησιμοποιήσετε το API για να ενσωματώσετε αυτήν τη λειτουργικότητα στο δικό σας αναφορές.

Ενημερωμένες εκδόσεις λογισμικού

 • Διορθώνει σταθερότητα και αξιοπιστία για τον διακομιστή WSUS 3.0 όπως υποστήριξη για διευθύνσεις IPv6 που είναι μεγαλύτερο από 40 χαρακτήρες.
 • Το παράθυρο διαλόγου έγκρισης τώρα ταξινομεί τις ομάδες υπολογιστών αλφαβητικά κατά όνομα ομάδας.
 • Τα εικονίδια ταξινόμησης αναφορά κατάστασης υπολογιστή είναι πλέον λειτουργικά σε περιβάλλοντα x 64.
 • Μια νέα έκδοση του Windows Update Agent περιλαμβάνεται στο WSUS 3.0 SP2. Αυτή η νέα έκδοση παρέχει βελτιώσεις και ενημερώσεις κώδικα, όπως υποστήριξη για API που καλούνται από ένα μη τοπικό σύστημα callnoninteractiveteractive η περίοδος λειτουργίας.

Περισσότερες πληροφορίες

Από προεπιλογή, ο Windows Server 2008 SP2 περιλαμβάνει τη δυνατότητα Εγκαταστήστε την υπηρεσία WSUS ρόλου χρησιμοποιώντας τη Διαχείριση διακομιστή. Αυτός ο ρόλος σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το συμπληρωματικό πρόγραμμα MMC διαχείρισης διακομιστή και οδηγούς για την εγκατάσταση, ρύθμιση παραμέτρων και διαχείριση WSUS 3.0 SP2. Το πακέτο δυναμικής για το WSUS 3.0 SP2 θα εγκαταστήσουν μόνο χρησιμοποιώντας Διαχείριση διακομιστή.

Το πακέτο WSUS 3.0 SP2 έχει τα ακόλουθα Microsoft Λογική εντοπισμού ενημερωμένης έκδοσης και χαρακτηριστικά:
 • Κατάταξη: ενημέρωση
 • Αντικαθιστά: WSUS 3.0 SP1
 • Αυτό το πακέτο είναι εφαρμόσιμη μόνο τα ακόλουθα παράθυρα Λειτουργικά συστήματα διακομιστή με ενσωμάτωση Διαχείριση διακομιστή WSUS:
  • Windows Server 2008 SP1 με το διακομιστή Διαχείριση

   Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στην παρακάτω αριθμό άρθρου για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
   940518Διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση που ενσωματώνει Windows Server Update Services (WSUS) 3.0 στη Διαχείριση διακομιστή Windows Server 2008
  • Windows Server 2008 SP2
  • Windows Server 2008 R2, x 64 edition μόνο
 • Κανόνες εφαρμοσιμότητας:
  • Εγκαθίσταται = όχι
  • Είναι για εγκατάσταση
 • Κέντρο λήψης:
  • Η τοποθεσία του WSUS 3.0 SP2 Download Center Web περιλαμβάνει το Όροι άδειας χρήσης χρήστη Microsoft RTM.
  • PRE 3.0 SP1 εκδόσεις των WSUS 3.0 είναι πλέον διαθέσιμο για λήψη.
Αφού WSUS 3.0 εντοπίζεται ως εγκατεστημένο με τη Διαχείριση διακομιστών, το μπορεί να ρυθμιστεί και να διαχειρίζεται εντός του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη Διαχείριση διακομιστή ή το WSUS 3.0 συμπληρωματικό πρόγραμμα. Για να εγκαταστήσετε το WSUS 3.0 SP2 σε ένα διακομιστή που εκτελεί Windows Server 2008 SP2 που ενημερώνεται από ένα διακομιστή WSUS 3.0, εγκρίνει τα Windows Ενημερωμένη έκδοση Server Services 3.0 SP2 δυναμικής εγκατάστασης για τον Windows Server 2008, και στη συνέχεια, εγκαταστήστε το WSUS ρόλο χρησιμοποιώντας τη Διαχείριση διακομιστή.

Για εγκατάσταση λεπτομερείς οδηγίες, ανατρέξτε στο βήμα WSUS 3.0 SP2 από τον οδηγό βήμα σε η ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
http://go.Microsoft.com/fwlink/;(LinkID) = 139836

Τρόπος διαπίστωσης εάν είναι εγκατεστημένο το service pack

Αναζήτηση για "Windows Server Update Services 3.0 sp2" στο Προσθήκη ή κατάργηση προγραμμάτων ή Αρχεία προγράμματος και Δυνατότητες στον πίνακα ελέγχου. Εάν "Windows Server Update Services 3.0 sp2" δεν εμφανίζεται, είναι εγκατεστημένο το service pack.

Πληροφορίες κατάργησης

Μπορείτε δεν είναι δυνατή η χρήση Προσθήκη ή κατάργηση προγραμμάτων Για να καταργήσετε τον πίνακα ελέγχου μόνο WSUS 3.0 Service Pack 2 επειδή θα καταργήσουν επίσης όλες τις υπηρεσίες WSUS 3.0.

Για να καταργήσετε το WSUS 3.0 SP2 χρησιμοποιώντας τη διαχείριση του διακομιστή, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:
 1. Συνδεθείτε με το διακομιστή στον οποίο πρόκειται να καταργήσετε WSUS 3.0 SP2 χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό που είναι μέλος τοπικούς διαχειριστές ομάδα.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογήΕργαλεία διαχείρισης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Διακομιστής Διαχείριση.
 3. Στο παράθυρο δεξιά πλευρά του Διακομιστής Διαχείριση παράθυρο, κατά την Σύνοψη ρόλων ενότητα, κάντε κλικ στοΚατάργηση ρόλων.
 4. Εάν το Πριν να ξεκινήσετε εμφανίζεται η σελίδα Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
 5. Από το Επιλέξτε τους ρόλους διακομιστή σελίδα "," Απαλοιφή τουWindows Server Update Services το πλαίσιο ελέγχου.
 6. Από το Windows Server Update Servicesσελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
 7. Από το Επιβεβαιώστε τις επιλογές εγκατάστασηςσελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση.
 8. Από το Κατάργηση του Windows Server Update Services 3.0 SP2 σελίδα, επιλέξτε τυχόν πρόσθετα στοιχεία για να καταργηθούν και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενη.
 9. Κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος Για να κλείσετε τον οδηγό κατά το Οδηγός κατάργησης WSUS 3.0 SP2 έχει ολοκληρωθεί.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημειώσεις έκδοσης WSUS 3.0 SP2, επισκεφθείτε την παρακάτω Τοποθεσία Web της Microsoft:
http://go.Microsoft.com/fwlink/;(LinkID) = 139840

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 972493 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Server 2008 R2 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbhowto kbinfo kbsurveynew kbmt KB972493 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:972493

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com