Aveți posibilitatea să utilizați comanda "runas" să imprimați din conturi utilizator diferite într-o singură sesiune dintr-un program de 32 de biți pe un computer care execută pe 64 de biți versiune de Windows Server 2008 sau Windows Vista

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 972616 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Pe un computer care execută o versiune pe 64 de biți de Windows, se poate utiliza comanda runas pentru imprimarea dintr-un program de 32 de biți din conturi utilizator diferite într-o singură sesiune.

Cauză

Acest comportament se produce deoarece sistemul utilizează procesul de Splwow64.exe să traducă între programe pe 32 biți și modelul driverul de sistemul de operare pe 64 de biți. După o activitate de imprimare este terminat într-un cont de utilizator, procesul Splwow64.exe stă în memorie pentru o perioadă de marcă de timp pentru a crește performanțele sistemului. Cu toate acestea, procesul de Splwow64 nu se termină conform așteptărilor. Prin urmare, atunci când utilizați comanda runas să înceapă un program de 32 de biți, se poate imprima din conturile de utilizator diferit.

Rezoluție

Pentru Windows Server 2003, 64-bit, toate versiunile

Nici o remediere rapidă este disponibilă pentru această problemă.

Pentru mai multe informații despre problemă similară pe Windows Server 2003, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
923357 Se poate utiliza comanda RUNAS pentru imprimarea dintr-un program de 32 de biți în conturi utilizator diferite într-o singură sesiune pe un computer care execută o versiune pe 64 de biți de Microsoft Windows

Pentru Ferestre a servi 2008 și Ferestre Vista 64-bit traducere

O remediere rapidă este disponibilă pentru a rezolva această problemă. Această remediere rapidă setează valoare implicită de expirare pentru perioada în care procesul de Splwow64.exe a rămâne în memorie. Această valoare implicită este de două minute. Prin urmare, procesul de Splwow64.exe se închide două minute după ultima imprimare în contul un utilizator închide. În plus, aveți posibilitatea să configurați această valoare time-out modificând valoarea registry în secțiunea "Informații de Registry" de mai jos.

Pentru Ferestre a servi 2008 R2 și Ferestre 7 64-bit traducere

Când imprimați din mai multe aplicații pe 32 de biți care se execută în conturi utilizator diferite într-o singură sesiune, Splwow64.exe mai multe instanțe rula sub fiecare cont de utilizator pentru acea aplicație. Aceasta înseamnă că o instanță a Splwow64.exe lucrează independent și nu interferează cu alte instanțe rulează. Acest lucru va birui limitarea un singur utilizator fiind capabil de a imprima dintr-o singură sesiune.

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinată corectării numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care se confruntă cu problema descrisă în acest articol. Această remediere rapidă ar putea primi încercări suplimentare. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Hotfix „descărcare disponibilă în partea de sus a acestui articol din bază de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Customer Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau dacă orice depanare este necesar, aveți posibilitatea să creați o solicitare de serviciu separat. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă a numerelor de telefon ale Microsoft Customer Service și asistență sau pentru a crea o cerere separată de imagini, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Hotfix formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.


Hotfixes Ferestre Vista și Ferestre a servi 2008 importante sunt incluse în pachetele același. Cu toate acestea, doar unul dintre aceste produse pot fi enumerate pe pagina "Remediere rapidă cerere". Pentru a solicita pachetul de remediere rapidă care se aplică pentru Ferestre Vista și Ferestre a servi 2008, selectați produsul care este listat pe pagina.

Cerințe preliminare

Pentru a aplica această remediere rapidă, computerul trebuie să execute unul dintre următoarele sisteme de operare:
 • Ferestre a servi 2008 Serviciu Pack 2 (SP2)
 • Ferestre a servi 2008
 • Ferestre Vista Serviciu Pack 2(SP2)
 • Ferestre Vista Serviciu Pack 1(SP1)

Informații cu privire la necesitatea unui restart

Nu aveți să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Informații cu privire la registru

Pentru a configura valoarea de amânare, urmați acești pași.

Importante Această secțiune, metoda sau activitate conține pași pe care vă spune cum să modificați registry-ul. Cu toate acestea, ar putea apărea probleme grave dacă modificați registry incorect. Prin urmare, asigurați-vă că urmați cu atenție acești pași. Pentru o protecție sporită, copiere de rezervă registry înainte de a modifica aceasta. Apoi, restabiliți registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul de rezervă și restaurați registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
322756 Cum la spre spate sus și restaurarea registry în Windows
 1. Faceți clic pe Începe, apoi faceți clic pe A alerga.
 2. Tip regedit , apoi faceți clic pe ok.
 3. Găsiți și apoi faceți clic dreapta pe următoarea subcheie de registry:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Print
 4. Indicați spre Noi, apoi faceți clic pe valoare DWORD.
 5. Tip SplWOW64TimeOutSecondsca nume de intrare registru, și apoi apăsați Enter.
 6. Faceți dublu clic pe SplWOW64TimeOutSeconds intrarea pe care ați creat în pasul 4.
 7. Introduceți o valoare în Value date casetă și apoi faceți clic pe ok.
NotăTrebuie să introduceți o valoare care este mai mare decât 0 (zero) înValue date caseta. Valoarea introdusă este numărul de secunde în care sistemul periodic așteaptă în marcă de timp ce sistemul verifică dacă procesul de Splwow64.exe trebuie să fie descărcate. Procesul de Splwow64.exe se descarcă când numărul de secunde care este specificat în SplWOW64TimeOutSeconds scurge deoarece procesul imprimare de 32 biți ultima închis. Prin urmare, atunci când se imprimă un proces de serviciu, capacitatea de imprimare nu este eliberat până când se închide serviciul și la puțin marcă de timp pe care le specificați în Value date caseta trece. De exemplu, dacă tastați 15 în Value date casetă și procesul de 32 biți ultima are două minute pentru a imprima și aproape, capacitatea de imprimare este lansat între două minute și 15 secunde ?i două minute și 30 de secunde. Dacă nu se specifică nici o valoare de amânare, valoare implicită de expirare este de două minute.

Informații cu privire la fișiere

Versiunea în limba engleză a acestui remediu rapid are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt enumerate în marcă de timp universal (TUC). Când vizualizați informa?iile despre fi?ier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între UTC și ora locală, utilizați fus orar fila în Data și ora element din Panou de control.

Pentru toate sprijinite 64-versiunile x de Ferestre a servi 2008 și Ferestre Vista

Reduceți tabelulMăriți tabelul
nume de sign-in fișieruluiVersiunea fișieruluiDimensiunea fișieruluiDatamarcă de timpPlatforma
Splwow64.exe6.0.6001.2246439,93607-Jul-200916: 27x 64
Splwow64.exe6.0.6002.2216539,93607-Jul-200916: 01x 64

Pentru toate sprijinite versiuni Itanium ale Windows Server 2008

Reduceți tabelulMăriți tabelul
nume de sign-in fișieruluiVersiunea fișieruluiDimensiunea fișieruluiDatamarcă de timpPlatforma
Splwow64.exe6.0.6001.2246484,48007-Jul-200916: 53IA-64
Splwow64.exe6.0.6002.2216584,48007-Jul-200916: 00IA-64

Remediere

Pentru a soluționa această problemă, utilizați una dintre următoarele metode.

Soluție 1

Nu utilizați comanda runas să imprimați.

Soluție 2

Sfârșitul procesului de Splwow64.exe înainte de a utiliza comanda runas să imprimați dintr-un program de 32 de biți în conturi utilizator diferite într-o singură sesiune.

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Informații suplimentare

Pe un computer care execută o versiune pe 64 de biți de Microsoft Windows, cont de un singur utilizator poate imprima dintr-un program de 32 de biți într-o singură sesiune. Într-o singură sesiune, contul de utilizator care imprimă primul este doar contul de utilizator în care puteți imprima un proces pe 32 de biți, până când se produce o amânare sau sesiunea se termină. Dacă un alt cont de utilizator în aceeași sesiune încearcă să imprimați înainte de se termină sesiunea, contul de utilizator primește un mesaj de eroare „incorect manipula". În plus, cererea imprimare nu reușește.

Mai mult de un proces poate rula în conturile de utilizator diferit în aceeași sesiune. Exemplele includ următoarele:
 • Serviciul procesele care se execută în aceeași sesiune. Cu toate acestea, conturile de utilizator care se execută procese de serviciu sunt determinate de setările serviciului.
 • Procesele care au fost deschise utilizând runas comanda.

Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologie standard care este utilizat pentru a descrie actualizările software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 972616 - Ultima examinare: 6 august 2012 - Revizie: 5.0
Se aplică la:
 • Windows Server 2008 Datacenter
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Microsoft Windows Server 2003 R2 Datacenter x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003 R2 Standard x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003 R2 Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbexpertiseadvanced kbfix kbsurveynew kbqfe kbhotfixserver kbmt KB972616 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 972616

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com