Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τα Windows Live Messenger 14.0 μετά την εγκατάσταση ενός service pack των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 972634 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Αφού αναβαθμίσετε το λειτουργικό σας σύστημα σε νεότερα service pack, δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τα Windows Live Messenger 14.0 στον υπολογιστή.

Για παράδειγμα, τα Windows Vista Service Pack 1 αναβάθμιση σε Windows Vista Service Pack 2 (SP2). Εάν τα Windows Live Messenger 14.0 εκτελείται κατά την εγκατάσταση των Windows Vista SP2, ενδέχεται να εκτελεστεί μέχρι να κλείσετε το πρόγραμμα. Αφού κλείσετε το Windows Live Messenger, δεν θα μπορείτε να ξεκινήσετε πάλι το πρόγραμμα. Εάν το Windows Live Messenger 14.0 εγκαθίσταται, αλλά δεν εκτελούνταν κατά την εγκατάσταση των Windows Vista SP2, Windows Live Messenger δεν ξεκινά.

Αιτία

Όταν το Windows Live Messenger εντοπίσει αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος, το Windows Live Messenger θα προσπαθήσει να επιδιορθωθεί. Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει επειδή το Windows Live Messenger 14.0 προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ένα εσφαλμένο πακέτο Microsoft Installer κατά τη διαδικασία επισκευής.

Αυτό είναι ένα γνωστό ζήτημα με το Windows Live Messenger 14.0. Υπό κανονικές συνθήκες θα ολοκληρώσει την επιδιόρθωση και Windows Live Messenger θα εκτελείται όπως αναμένεται.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη και εγκαταστήστε ξανά το Windows Live Messenger.

Σημαντικό Κατάργηση εγκατάστασης Windows Live Messenger πριν να το εγκαταστήσετε.

Για να κάνετε λήψη του Windows Live Messenger, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Download.Live.com/Messenger

Κατάσταση

Η Microsoft ερευνά αυτό το ζήτημα και θα δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το άρθρο, όταν αυτές γίνουν διαθέσιμες.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 972634 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Live Messenger
  • Service Pack 1 για Windows Vista
  • Service Pack 2 για Windows Vista
  • Microsoft Windows XP Service Pack 3
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbexpertisebeginner kbsurveynew kbprb kbmt KB972634 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:972634

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com