Θα πρέπει να καταχωρήσετε εκ νέου τα διαπιστευτήρια του χρήστη μετά την αποστολή των διαπιστευτηρίων μέσω του αντικειμένου XMLHttpRequest και να προβάλετε τη σελίδα σε μια νέα καρτέλα στον Internet Explorer 8

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 972844 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Στον Internet Explorer 8, οι πιστοποιήσεις χρήστη που αποστέλλονται μέσα από το αντικείμενο XMLHttpRequest δεν κοινοποιούνται σε άλλες διεργασίες καρτέλα στο ίδιο παράθυρο του Internet Explorer.

Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο:
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Internet Explorer 8 για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ιστοσελίδα.
  • Αποστολή αντικειμένου XMLHttpRequest με έλεγχο ταυτότητας για τον έλεγχο ταυτότητας της περιόδου λειτουργίας του Internet Explorer.
Σε αυτό το σενάριο, κατά το άνοιγμα νέας καρτέλας στο ίδιο παράθυρο του Internet Explorer και ανοίξτε την ίδια ιστοσελίδα, θα σας ζητηθεί ξανά τα διαπιστευτήρια του χρήστη.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας

Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημέρωση ασφαλείας για τον Internet Explorer. Για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Windowsupdate.microsoft.com
Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspx
ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτή η ενημερωμένη έκδοση συμπεριλήφθηκε πρώτη φορά στο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης (KB) 972260 (MS09-034) της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας.Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
972260MS09-034: Αθροιστική ενημερωμένη για τον Internet Explorer

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο XMLHttpRequest, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:
.aspx http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/ms535874 (VS.85)

.aspx http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/cc304135 (VS.85)
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 972844 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Internet Explorer 8
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbsurveynew kbqfe kbmt KB972844 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:972844

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com