Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα ενός προσαρμοσμένου αναδυόμενου μενού, όταν κάνετε δεξιό κλικ σε μια περιοχή σε μια ιστοσελίδα στον Internet Explorer 8

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 972845 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο:
 • Μπορείτε να αναπτύξετε μια εφαρμογή που περιέχει ένα στοιχείο ελέγχου αντικειμένου Web (WebOC). Το WebOC φορτώνει μια σελίδα Web σε αυτήν την εφαρμογή.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο αναδυόμενο μενού για αυτήν την ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας τοIHTMLWindow4::createPopupΗ μέθοδος.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΓια ναIHTMLWindow4::createPopupη μέθοδος σάς επιτρέπει να ανοίξει ένα αναδυόμενο μενού, όταν κάνετε δεξιό κλικ σε μια περιοχή της ιστοσελίδας.
 • Μπορείτε να ανακτήσετε το έγγραφο HTML για το προσαρμοσμένο αναδυόμενο μενού χρησιμοποιώντας τοIHTMLPopup::documentΙδιότητα.
 • Προσπαθήστε να καλέσετε τοQueryInterfaceμέθοδος για τη διασύνδεση ICustomDoc ώστε να δείχνει προς το έγγραφο HTML που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το προσαρμοσμένο αναδυόμενο μενού.
Σε αυτό το σενάριο, μπορείτε να εκτελέσετε την εφαρμογή σε έναν υπολογιστή που εκτελεί τον Internet Explorer 8. Ωστόσο, όταν κάνετε δεξιό κλικ σε μια περιοχή της ιστοσελίδας, το προσαρμοσμένο αναδυόμενο μενού δεν εμφανίζεται. Εάν προσπαθήσετε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, τοHRESULT 0X80004002 (E_NOINTERFACE)Επιστρέφεται τιμή για τηQueryInterfaceΗ μέθοδος. Ωστόσο, αναμένεται ηHRESULT 0X0 (S_OK)τιμή που θα επιστραφεί με τηQueryInterfaceΗ μέθοδος.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Windows Internet Explorer. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Windowsupdate.microsoft.com
Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Windows Internet Explorer, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspx
ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτή η ενημερωμένη έκδοση συμπεριλήφθηκε πρώτη φορά στην ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας 974455 (MS09-054).Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
974455MS09-054: Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια επείγουσα επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση προορίζεται μόνο για τη διόρθωση του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε τη μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Για την άμεση επίλυση αυτού του ζητήματος, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Support Services) για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft και πληροφορίες σχετικά με το κόστος υποστήριξης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΣε ειδικές περιπτώσεις, εάν ένας μηχανικός υποστήριξης της Microsoft κρίνει ότι μια συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση θα επιλύσει το ζήτημα, ενδέχεται να μην ισχύσουν οι χρεώσεις που υφίστανται κανονικά για κλήσεις υποστήριξης. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, πρέπει να έχετε τον Internet Explorer 8 να εγκαθίσταται σε έναν υπολογιστή που εκτελεί ένα από τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα:
 • Τα Windows XP Service Pack 2 (SP2) ή Windows XP Service Pack 3 (SP3)
 • Τα Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2)
 • Windows Vista
 • Windows Server 2008

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την εφαρμογή αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης.

Πληροφορίες αντικατάστασης άμεσης επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά μια επείγουσα επιδιόρθωση που κυκλοφόρησε στο παρελθόν.

Πληροφορίες μητρώου

Για να χρησιμοποιήσετε μία από τις άμεσες επιδιορθώσεις αυτού του πακέτου, δεν χρειάζεται να κάνετε αλλαγές στο μητρώο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της άμεσης επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα με τοΗμερομηνία και ώρατο στοιχείο του πίνακα ελέγχου.
Για όλες τις υποστηριζόμενες x 86 με εκδόσεις του Internet Explorer 8 για το Windows XP SP2 και για το Windows XP SP3
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
MSHTML.DLL8.0.6001.228925,938,17624-Ιουν-200915: 40X86
Για όλες τις υποστηριζόμενες x 86 με εκδόσεις του Internet Explorer 8 για Windows Server 2003 SP2
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
MSHTML.DLL8.0.6001.228925,938,17624-Ιουν-200921: 03X86
Για όλες τις υποστηριζόμενες εκδόσεις του Internet Explorer 8 για Windows Vista και Windows Server 2008 που βασίζονται σε 86 x
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
MSHTML.DLL8.0.6001.228915,937,66420-Ιουν-200913: 03X86
Mshtml.tlb8.0.6001.228911,638,91220-Ιουν-200911: 34Δεν εφαρμόζεται

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διασύνδεση IHTMLWindow4, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft Developer Network (MSDN) στο Web:
.aspx http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/aa741344 (VS.85)


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τοcreatePopupη μέθοδος, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft Developer Network (MSDN) στο Web:

.aspx http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/aa741342 (VS.85)


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τοIHTMLPopup::documentη ιδιότητα, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft Developer Network (MSDN) στο Web:

.aspx http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/aa769082 (VS.85)


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τοQueryInterfaceη μέθοδος, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft Developer Network (MSDN) στο Web:

http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/78xw8kzk.aspx


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διασύνδεση ICustomDoc, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft Developer Network (MSDN) στο Web:

.aspx http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/aa753272 (VS.85)
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 972845 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Internet Explorer 8
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbqfe kbHotfixServer kbsurveynew kbprb kbmt KB972845 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:972845

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com