Εφαρμογές που φιλοξενούνται από το πρόγραμμα περιήγησης WPF (XBAPs) ενδέχεται να διακοπεί κατά την έναρξη των

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 972928 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων
Προέλευσης:Υποστήριξη της Microsoft

ΓΡΉΓΟΡΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ

ΓΡΉΓΟΡΗ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΆΡΘΡΩΝ ΠΑΡΈΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΑΠΌ ΕΝΤΌΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ ΤΗΣ MICROSOFT. ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΈΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΌΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊΤΑΙ ΣΕ ΑΠΌΚΡΙΣΗ ΑΝΕΡΧΌΜΕΝΟ Ή ΜΟΝΑΔΙΚΆ ΘΈΜΑΤΑ, Ή ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΟΡΊΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΠΛΉΡΩΜΑ ΆΛΛΩΝ ΓΝΩΣΙΑΚΉΣ ΒΆΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ.

Το σύμπτωμα

Εφαρμογές που φιλοξενούνται από το πρόγραμμα περιήγησης WPF (XBAPs) μπορεί να διακοπεί κατά την έναρξη των.

Αιτία

Μία αιτία αυτού του προβλήματος είναι ότι καταχωρήσεις διασύνδεση επιπέδου συστήματος είναι κατεστραμμένες.

Ανάλυση


Για να μας να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα για εσάς, μεταβείτε στην το "Αυτόματη επίλυση"ενότητα. Εάν προτιμάτε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, μεταβείτε το "Επίλυση χρήστη".

Αυτόματη επίλυσηΓια να διορθώσετε αυτό το ζήτημα αυτόματα, κάντε κλικ στην επιλογή του Επίλυση κουμπί "ή" σύνδεση ". Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση με το Λήψη αρχείων παράθυρο διαλόγου και, ακολουθήστε τα βήματα του Επίλυση Οδηγός.


Επιδιορθώσετε το πρόβλημα
Microsoft Fix it 50811


Σημειώσεις
  • Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επιδιόρθωση λειτουργεί επίσης για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
  • Εάν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την Επιδιόρθωση σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD και στη συνέχεια εκτελέστε την στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε το "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".Επίλυση χρήστη


Καταχωρήστε ξανά τις κατεστραμμένες διασυνδέσεις, εκτελώντας τις ακόλουθες εντολές:

regsvr32 %SystemRoot%\System32\actxprxy.dll
regsvr32 "%ProgramFiles%\Internet Explorer\ieproxy.dll"

Τα Windows 64-bit, πρέπει επίσης να εκτελέσετε τις ακόλουθες εντολές:

regsvr32 %SystemRoot%\SysWOW64\actxprxy.dll
regsvr32 "% ProgramFiles (x 86) %\Internet Explorer\ieproxy.dll"

Στα Windows XP και Windows Server 2003, οι εντολές αυτές πρέπει να εκτελείται από ένα λογαριασμό χρήστη με δικαιώματα διαχειριστή στον υπολογιστή.

Στα Vista ή νεότερη έκδοση, οι εντολές αυτές πρέπει να εκτελούνται με αυξημένα δικαιώματα. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, σε όλα τα προγράμματα, τα βοηθήματα. Κάντε δεξιό κλικ σε μια γραμμή εντολών και επιλέξτε εκτέλεση ως διαχειριστής. Στη γραμμή εντολών, εκτελέστε τις εντολές.

Επιλύθηκε το πρόβλημα;

  • Ελέγξτε εάν το ζήτημα έχει επιλυθεί. Εάν έχει επιλυθεί το πρόβλημα, τελειώσατε με αυτή την ενότητα. Εάν δεν επιλυθεί το πρόβλημα, μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.
  • Θα εκτιμούσαμε τα σχόλιά σας. Σχόλια ή να αναφέρετε τυχόν ζητήματα με αυτήν τη λύση, αφήστε ένα σχόλιο για το "Αυτόματη επίλυση"ιστολόγιο ή στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το μήνυμα.

Περισσότερες πληροφορίεςΈνα γνωστό αιτία αυτού του προβλήματος είναι ότι καταχωρήσεις διασύνδεση επιπέδου συστήματος είναι κατεστραμμένες. Συγκεκριμένα, ενδέχεται να λείπουν καταχωρήσεις για τις διασυνδέσεις που ακολουθεί:· IID_IWebBrowser2

· IID_IShellBrowserΑυτό μπορεί να οφείλεται αποτυχημένες εγκαταστάσεις ή αναβαθμίσεις ή μολύνσεις από λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας.

ΑΠΟΠΟΊΗΣΗ ΕΥΘΥΝΏΝ

MICROSOFT Ή/ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ Ή ΕΓΓΥΉΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ Ή ΤΗΝ ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΈΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΑ ΈΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΆ ΓΡΑΦΙΚΆ ΔΗΜΟΣΙΕΎΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ WEB ("ΥΛΙΚΆ") ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ΣΚΟΠΌ. ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΠΟΥ ΕΝΔΈΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΑΝΑΚΡΊΒΕΙΕΣ Ή ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΆ ΛΆΘΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΊ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΉ ΧΩΡΊΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ.

ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΌ ΕΦΑΡΜΌΖΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΊΟΥ, ΤΟΥ MICROSOFT Ή/ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΈΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΈΣΤΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΆΣΕΙΣ, ΕΓΓΥΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ, ΑΝ EXPRESS, ΣΙΩΠΗΡΩΝ Ή ΕΚ ΤΟΥ ΝΌΜΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΈΝΩΝ ΑΛΛΆ ΌΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΆΣΕΙΣ, ΕΓΓΥΉΣΕΙΣ Ή ΣΥΝΘΉΚΕΣ ΤΊΤΛΩΝ, ΜΗ ΠΑΡΑΠΟΊΗΣΗ/ΑΠΟΜΊΜΗΣΗ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΉ ΣΥΝΘΉΚΗ Ή ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ, ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΌΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΣΚΟΠΌ, ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΑ ΥΛΙΚΆ.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 972928 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft .NET Framework 3.0
  • Microsoft .NET Framework 3.0 Service Pack 1
  • Microsoft .NET Framework 3.0 Service Pack 2
  • Microsoft .NET Framework 3.5
  • Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1
Λέξεις-κλειδιά: 
kbrapidpub kbnomt kbtshoot kbfixme kbmsifixme kbmt KB972928 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 972928

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com