Microsoft terméktámogatás: Miért tűnt el az „Asztal megjelenítése” gomb a Windows 7 rendszerből?

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 973232 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A kép összecsukásaA kép kibontása
Ez a cikk a teendőket lépésről lépésre ismerteti.
Ez a cikk a teendőket lépésről lépésre ismerteti.

Mr. Zhang már alig várta, hogy kipróbálhassa az új Windows 7 rendszert, de hirtelen arra lett figyelmes, hogy a korábban a bal alsó sarokban, a Gyorsindítás eszköztáron található „Asztal megjelenítése” gomb eltűnt.

Lehet, hogy az új Windows rendszerből kivették ezt a funkciót? Mr. Zhang ettől egy kicsit elszomorodott...

Valójában azonban csak egy kisebb változtatás történt a Windows 7 rendszerben. Ha alaposabban szemügyre veszi a képernyő jobb alsó sarkát, talál egy kis téglalapot.

A kép összecsukásaA kép kibontása
2636724


Vigye fölé az egérmutatót. Látja, mi történik? Az összes megnyitott ablak átlátszóvá vált.

A kép összecsukásaA kép kibontása
2636725


Kattintson az „Asztal megjelenítése” gombra, amitől az összes ablak eltűnik, és máris minden visszatért a normális kerékvágásba.

A kép összecsukásaA kép kibontása
2636726


Élvezze tovább a Windows 7 rendszer használatát. Reméljük, örömét leli benne!

Várjuk értékes észrevételeit és javaslatait!

A kép összecsukásaA kép kibontása
Visszajelzés
A Microsoft terméktámogatás igénybevétele után, amennyiben nem okoz Önnek kellemetlenséget, kérjük, szánjon néhány másodpercet a cikk értékelésére az oldal alján található kérdőív kitöltésével, hogy munkánk színvonalát javíthassuk. Javaslatát vagy észrevételét is elküldheti nekünk a „további megjegyzések” lehetőséggel. (A problémájára gyorsabban találhat megoldást, ha azt felveti a Microsoft közösségi oldalán, a megfelelő bejegyzésen belül)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 973232 - Utolsó ellenőrzés: 2014. június 10. - Verziószám: 5.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com