Artikel-id: 973289 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

INTRODUKTION

I denne artikel beskrives, hvordan du tilpasser indstillingerne for den lokale standardbrugerprofil, når du opretter en afbildning på en computer, der kører ét af følgende operativsystemer:
 • Windows Vista
 • Windows 7
 • Windows Server 2008
 • Windows Server 2008 R2

Når du har installeret afbildningen, anvendes indstillingerne for den lokale standardbrugerprofil for alle nye brugere, der logger på computeren.

Hvis du vil tilpasse en standardbrugerprofil til netværket eller en obligatorisk brugerprofil, skal du først tilpasse den lokale standardbrugerprofil. Den lokale standardbrugerprofil kan derefter kopieres til den relevante delte mappe, så den pågældende brugerprofil enten bliver standardbrugerprofil eller en obligatorisk brugerprofil.

Når standardbrugerprofilen tilpasses, som beskrevet i denne artikel, gendannes kildeprofilen i et format, som kan bruges af de fleste brugere. Det er den eneste understøttede metode til tilpasning af standardbrugerprofiler til Windows-operativsystemet. Hvis du forsøger at benytte andre metoder til tilpasning af standardbrugerprofilen, kan det resultere i, at der medtages overflødige oplysninger i den nye standardbrugerprofil. Sådanne overflødige oplysninger kan føre til alvorlige problemer med program- og operativsystemstabiliteten.

Skjul billedetUdvid billedet
2683283
Bemærk! Denne artikel erstatter alle tidligere udgivne procedurer for tilpasning af lokale standardbrugerprofiler, når du forbereder afbildninger.

Sådan tilpasses en standardbrugerprofil i Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008 og Windows Server 2008 R2

Den eneste understøttede metode til tilpasning af standardbrugerprofilen er at anvende parameteren Microsoft-Windows-Shell-Setup\CopyProfile i svarfilen Unattend.xml. Svarfilen Unattend.xml overføres til Systemforberedelsesværktøj (Sysprep.exe).

Trin 1: Konfigurer standardbrugerprofilen
Trin 2: Opret en Unattend.xml-fil, der indeholder Copy Profile-parameteren
Trin 3: Tilpas standardbrugerprofilen i filen Unattend.xmlOvervej følgende, hvis du bruger automatiserede billedopbygnings- og installationssystemer

 • Når du bruger værktøjer som Microsoft Deployment Toolkit eller System Center Configuration Manager, kræves indstillingen CopyProfile ikke, når du kører kommandoen Sysprep. Disse værktøjer erstatter eller ændrer normalt filen Unattend.xml efter installation af afbildningen på disken, men før operativsystemet er startet for første gang efter kørsel af kommandoen Sysprep. Derfor skal den forekomst af filen Unattend.xml, der bruges i installationsprocessen i Microsoft Deployment Toolkit eller System Center Configuration Manager, indeholde indstillingen CopyProfile.
 • Hvis du angiver indstillingen CopyProfile til sand, når du kører installationen fra installationsmediet til Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008 eller Windows Server 2008 R2 under processen til opbygning af afbildningen, kan indstillingerne for administratorprofilen utilsigtet blive kopieret til standardbrugerprofilen. Indstillingerne for administratorprofilen findes normalt i filen Install.wim på installationsmediet.

Sådan ændres standardbrugerprofilen til en netværksstandardbrugerprofil i Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008 og Windows Server 2008 R2

Du skal benytte følgende fremgangsmåde for at ændre standardbrugerprofilen til en netværksstandardbrugerprofil:

Sådan ændres standardbrugerprofilen til en obligatorisk brugerprofil i Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008 og Windows Server 2008 R2

Du kan konfigurere den lokale standardbrugerprofil, så den bliver til en obligatorisk profil. Hvis du gør det, så har du én central profil, der bruges af alle brugere. Det kan du gøre ved at klargøre den obligatoriske profilplacering, kopiere den lokale standardbrugerprofil til placeringen for den obligatoriske profil og derefter konfigurere en brugers profilplacering til at pege på den obligatoriske profil.


Trin 1: Klargør placeringen for den obligatoriske profil
Trin 2: Kopiér den lokale standardbrugerprofil til den obligatoriske profilplacering
Trin 3: Klargør en brugerkonto

HAR DU STADIG BRUG FOR HJÆLP?

Hvis denne artikel ikke indeholder svar på dine spørgsmål, kan du klikke på denne knap for at stille dit spørgsmål til andre gruppemedlemmer hos Microsoft Community:
Stil et spørgsmål

Ekstra ressourcer

Hvis du har problemer med at logge på en brugerprofil, skal du klikke på følgende links for at få vist artiklen på Microsofts websted:
Rettelse af en beskadiget brugerprofil
Oprettelse af en brugerkonto

Du kan finde flere oplysninger om de trin, der skal anvendes til tilpasning af den lokale standardbrugerprofil, når du forbereder en afbildning til Windows XP og Windows Server 2003, i artikel 959753 i Microsoft Knowledge Base. Artiklen er evt. på engelsk: Sådan tilpasses den lokale standardbrugerprofil, når du forbedrer en afbildning af Windows XP eller Windows Server 2003 . Artiklen er evt. på engelsk.


Egenskaber

Artikel-id: 973289 - Seneste redigering: 29. maj 2014 - Redigering: 5.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 Standard
 • Windows HPC Server 2008 R2
 • Windows Web Server 2008 R2
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Standard
Nøgleord: 
kbprofiles kbexpertiseinter kbsurveynew kbhowto KB973289

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com