Προσαρμογή του προεπιλεγμένου τοπικού προφίλ χρήστη κατά την προετοιμασία ειδώλου των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 973289 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Σε αυτό το άρθρο περιγράφεται ο τρόπος προσαρμογής των ρυθμίσεων προεπιλεγμένου προφίλ τοπικού χρήστη κατά τη δημιουργία εικόνας σε υπολογιστή στον οποίο εκτελείται κάποιο από τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα:
 • Windows Vista
 • Windows 7
 • Windows Server 2008
 • Windows Server 2008 R2

Μετά την ανάπτυξη του ειδώλου, οι ρυθμίσεις του προεπιλεγμένου τοπικού προφίλ χρήστη εφαρμόζονται σε όλους τους νέους χρήστες που συνδέονται στον υπολογιστή.

Για να προσαρμόσετε ένα προεπιλεγμένο προφίλ χρήστη ή ένα υποχρεωτικό προφίλ χρήστη, πρέπει να προσαρμόσετε πρώτα το προεπιλεγμένο προφίλ χρήστη. Στη συνέχεια, το προεπιλεγμένο τοπικό προφίλ χρήστη μπορεί να αντιγραφεί στον κατάλληλο κοινόχρηστο φάκελο, για να καταστήσει το προφίλ είτε ως το προεπιλεγμένο προφίλ χρήστη είτε ως το υποχρεωτικό προφίλ χρήστη.

Όταν το προεπιλεγμένο προφίλ χρήστη προσαρμόζεται όπως περιγράφεται σε αυτό το άρθρο, αναδομεί το προφίλ προέλευσης σε μορφή κατάλληλη για χρήση από πολλούς χρήστες. Αυτή είναι η μόνη υποστηριζόμενη μέθοδος προσαρμογής προεπιλεγμένου προφίλ χρήστη για το λειτουργικό σύστημα των Windows. Εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους προσαρμογής προεπιλεγμένου προφίλ χρήστη, μπορεί να προκύψουν άσχετες πληροφορίες οι οποίες θα περιλαμβάνονται στο νέο προεπιλεγμένο προφίλ χρήστη. Τέτοιου είδους άσχετες πληροφορίες μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα σχετικά με τη σταθερότητα των εφαρμογών και του συστήματος.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση Αυτό το άρθρο αντικαθιστά όλες τις διαδικασίες που έχουν δημοσιευτεί κατά το παρελθόν σχετικά με τον τρόπο προσαρμογής προεπιλεγμένων τοπικών προφίλ χρήστη κατά την προετοιμασία ειδώλων.

Τρόπος προσαρμογής προεπιλεγμένου προφίλ χρήστη στα Windows 7, τα Windows Vista, τον Windows Server 2008 και τον Windows Server 2008 R2

Η μόνη μέθοδος που υποστηρίζεται για την προσαρμογή του προεπιλεγμένου προφίλ χρήστη είναι μέσω χρήσης της παραμέτρου Microsoft-Windows-Shell-Setup\CopyProfile στο αρχείο απαντήσεων Unattend.xml. Το αρχείο απαντήσεων Unattend.xml διαβιβάζεται στο Εργαλείο προετοιμασίας συστήματος (Sysprep.exe).

Βήμα 1: Ρύθμιση παραμέτρων του προεπιλεγμένου προφίλ χρήστη
Βήμα 2: Δημιουργία αρχείου Unattend.xml που περιέχει την παράμετρο Copy Profile
Βήμα 3: Προσαρμογή του προεπιλεγμένου προφίλ χρήστη στο αρχείο Unattend.xmlΠοια πράγματα πρέπει να λάβετε υπόψη σας εάν χρησιμοποιείτε Συστήματα αυτοματοποιημένης δημιουργίας και ανάπτυξης ειδώλων

 • Όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία όπως το Κιτ εργαλείων ανάπτυξης της Microsoft ή το System Center Configuration Manager, η ρύθμιση CopyProfile δεν απαιτείται κατά την εκτέλεση της εντολής Sysprep. Αυτά τα εργαλεία, συνήθως, αλλάζουν ή αντικαθιστούν το αρχείο Unattend.xml μετά από την ανάπτυξη της εικόνας στο δίσκο αλλά πριν από την πρώτη έναρξη του λειτουργικού συστήματος μετά την εκτέλεση της εντολής Sysprep. Επομένως, το αρχείο Unattend.xml που χρησιμοποιείται στη διαδικασία ανάπτυξης του Κιτ εργαλείων ανάπτυξης της Microsoft ή του System Center Configuration Manager θα πρέπει να περιλαμβάνει τη ρύθμιση CopyProfile.
 • Εάν ορίσετε τη ρύθμιση CopyProfile σε true κατά την εκτέλεση του προγράμματος εγκατάστασης από το μέσο εγκατάστασης των Windows Vista, των Windows 7, του Windows Server 2008 ή του Windows Server 2008 R2 κατά τη διάρκεια της διεργασίας δημιουργίας του ειδώλου, οι ρυθμίσεις του προφίλ διαχειριστή ενδέχεται να αντιγραφούν από σφάλμα στο προεπιλεγμένο προφίλ χρήστη. Οι ρυθμίσεις του προφίλ διαχειριστή βρίσκονται συνήθως στο αρχείο Install.wim στο μέσο εγκατάστασης.

Τρόπος μετατροπής του προεπιλεγμένου προφίλ χρήστη σε προεπιλεγμένο προφίλ χρήστη δικτύου στα Windows 7, τα Windows Vista, τον Windows Server 2008 και τον Windows Server 2008 R2

Για να μετατρέψετε το προεπιλεγμένο προφίλ χρήστη σε προεπιλεγμένο προφίλ χρήστη δικτύου, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Τρόπος μετατροπής του προεπιλεγμένου προφίλ χρήστη σε υποχρεωτικό προφίλ χρήστη στα Windows 7, τα Windows Vista, τον Windows Server 2008 και τον Windows Server 2008 R2

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του προεπιλεγμένου τοπικού προφίλ χρήστη, ώστε να μετατραπεί σε υποχρεωτικό προφίλ. Με αυτήν την ενέργεια, μπορείτε να έχετε ένα κεντρικό προφίλ που να χρησιμοποιείται από όλους τους χρήστες. Για να το κάνετε, πρέπει να προετοιμάσετε τη θέση του υποχρεωτικού προφίλ, να αντιγράψετε το τοπικό προεπιλεγμένο προφίλ χρήστη στη θέση του υποχρεωτικού προφίλ και, στη συνέχεια, να ρυθμίσετε τις παραμέτρους της θέσης του προφίλ ενός χρήστη ώστε να κατευθύνουν στο υποχρεωτικό προφίλ.


Βήμα 1: Προετοιμασία της θέσης του υποχρεωτικού προφίλ
Βήμα 2: Αντιγραφή του προεπιλεγμένου προφίλ χρήστη στη θέση του υποχρεωτικού προφίλ
Βήμα 3: Προετοιμασία λογαριασμού χρήστη

ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Εάν αυτό το άρθρο δεν απαντά στην ερώτησή σας, κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί για να θέσετε το ερώτημα σε άλλα μέλη της κοινότητας στην Κοινότητα της Microsoft:
Κάντε μια ερώτηση

Πρόσθετοι πόροι

Εάν αντιμετωπίζετε ζητήματα σύνδεσης σε προφίλ χρήστη, κάντε κλικ στις ακόλουθες συνδέσεις, για να προβάλετε το άρθρο στην τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Διόρθωση κατεστραμμένου προφίλ χρήστη
Δημιουργία νέου λογαριασμού χρήστη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βήματα προσαρμογής του προεπιλεγμένου τοπικού προφίλ χρήστη κατά την προετοιμασία ενός ειδώλου για τα Windows XP και τον Windows Server 2003, προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft 959753: Πώς μπορείτε να προσαρμόσετε το προεπιλεγμένο τοπικό προφίλ χρήστη όταν προετοιμάζετε ένα είδωλο των Windows XP ή Windows Server 2003


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 973289 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 Standard
 • Windows HPC Server 2008 R2
 • Windows Web Server 2008 R2
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprofiles kbexpertiseinter kbsurveynew kbhowto KB973289

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com