Artikkelin tunnus: 973289 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

ESITTELY

Tässä artikkelissa käsitellään oletusarvon mukaisen paikallisen käyttäjäprofiilin asetusten mukauttamista luotaessa näköistiedosto tietokoneessa, jossa on jokin seuraavista käyttöjärjestelmistä:
 • Windows Vista
 • Windows 7
 • Windows Server 2008
 • Windows Server 2008 R2

Kun olet ottanut näköistiedoston käyttöön, oletusarvon mukaisen paikallisen käyttäjäprofiilin asetuksia käytetään kaikille tietokoneeseen kirjautuville uusille käyttäjille.

Jos haluat mukauttaa oletuskäyttäjäprofiilia tai pakollista käyttäjäprofiilia, sinun on ensin mukautettava oletuskäyttäjäprofiilia. Tämän jälkeen oletuskäyttäjäprofiili voidaan kopioida asianmukaiseen jaettuun kansioon ja tehdä kyseisestä käyttäjäprofiilista siten oletuskäyttäjäprofiili tai pakollinen käyttäjäprofiili.

Kun oletuskäyttäjäprofiilia mukautetaan tässä artikkelissa kuvatulla tavalla, lähdeprofiili muodostetaan uudelleen muodossa, joka sopii useiden käyttäjien käytettäväksi. Tämä on ainoa tuettu tapa mukauttaa Windows-käyttöjärjestelmän oletuskäyttäjäprofiilia. Jos yrität mukauttaa profiilia muilla tavoilla, uuteen oletuskäyttäjäprofiiliin saattaa tulla ylimääräisiä tietoja. Kyseiset ylimääräiset tiedot saattavat johtaa vakaviin ongelmiin sovellusten ja järjestelmän vakauden kanssa.

Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
2683283
Huomautus Tämä artikkeli korvaa kaikki aiemmin julkaistut oletusarvon mukaisten paikallisten käyttäjäprofiilien mukauttamisen toimet näköistiedostoja valmisteltaessa.

Oletuskäyttäjäprofiilin mukauttaminen Windows 7:ssä, Windows Vistassa, Windows Server 2008:ssa ja Windows Server 2008 R2:ssa

Ainoa tuettu tapa mukauttaa oletuskäyttäjäprofiilia on käyttää Unattend.xml-vastaustiedostossa olevaa Microsoft-Windows-Shell-Setup\CopyProfile-parametria. Unattend.xml-vastaustiedosto siirretään System Preparation -työkalulle (Sysprep.exe).

Vaihe 1: Oletuskäyttäjäprofiilin määrittäminen
Vaihe 2: Copy Profile -parametrin sisältävän Unattend.xml-tiedoston luominen
Vaihe 3: Unattend.xml-tiedoston oletuskäyttäjäprofiilin mukauttaminenHuomioon otettavat seikat käytettäessä automatisoituja näköistiedostojen luonti- ja käyttöönottojärjestelmiä

 • Kun käytät työkaluja, kuten Microsoft Deployment Toolkitiä tai System Center Configuration Manageria, CopyProfile-asetusta ei tarvita Sysprep-komentoa suoritettaessa. Nämä työkalut tavallisesti korvaavat Unattend.xml-tiedoston tai muuttavat sitä sen jälkeen, kun näköistiedosto on otettu käyttöön levylle, mutta ennen kuin käyttöjärjestelmä käynnistetään ensimmäisen kerran Sysprep-komennon suorittamisen jälkeen. Tämän vuoksi Microsoft Deployment Toolkitin tai System Center Configuration Managerin käyttöönottoprosessissa käytettävän Unattend.xml-tiedoston on sisällettävä CopyProfile-asetus.
 • Jos määrität CopyProfile-asetukseksi true, kun suoritat asennusohjelman Windows Vistan, Windows 7:n, Windows Server 2008:n tai Windows Server 2008 R2:n asennustietovälineestä näköistiedoston muodostamisprosessin aikana, järjestelmänvalvojaprofiilin asetukset saatetaan kopioida oletuskäyttäjäprofiiliin, vaikka se ei ole aikomus. Järjestelmänvalvojaprofiilin asetukset sijaitsevat yleensä asennustietovälineen Install.wim-tiedostossa.

Oletuskäyttäjäprofiilin muuttaminen verkon oletuskäyttäjäprofiiliksi Windows 7:ssä, Windows Vistassa, Windows Server 2008:ssa ja Windows Server 2008 R2:ssa

Jos haluat muuttaa paikallisen oletuskäyttäjäprofiilin verkon oletuskäyttäjäprofiiliksi, toimi seuraavasti:

Oletuskäyttäjäprofiilin muuttaminen pakolliseksi käyttäjäprofiiliksi Windows 7:ssä, Windows Vistassa, Windows Server 2008:ssa ja Windows Server 2008 R2:ssa

Voit määrittää paikallisesta oletuskäyttäjäprofiilista pakollisen profiilin. Tekemällä tämän järjestelmässä voi olla yksi keskeinen profiili, jota kaikki käyttäjät käyttävät. Jos haluat tehdä tämän, sinun on valmisteltava pakollisen profiilin sijainti, kopioitava paikallinen oletuskäyttäjäprofiili kyseiseen sijaintiin ja määritettävä sitten käyttäjän profiilisijainti osoittamaan pakolliseen profiiliin.


Vaihe 1: Pakollisen profiilin sijainnin valmisteleminen
Vaihe 2: Oletuskäyttäjäprofiilin kopioiminen pakollisen profiilin sijaintiin
Vaihe 3: Käyttäjätilin valmisteleminen

TARVITSETKO LISÄÄ OHJEITA?

Jos tämän artikkelin tiedot eivät vastaa kysymykseesi, tätä painiketta napsauttamalla voit esittää kysymyksesi muille yhteisön jäsenille Microsoft Community -palvelussa:
Esitä kysymys

Lisätietolähteet

Jos sinulla on ongelmia käyttäjäprofiiliin kirjautumisessa, napsauta seuraavia linkkejä, jotta voit tarkastella artikkelia Microsoftin WWW-sivustossa:
Vioittuneen käyttäjäprofiilin korjaaminen
Käyttäjätilin luominen

Lisätietoja oletusarvon mukaisen paikallisen käyttäjäprofiilin mukauttamisen vaiheista valmisteltaessa näköistiedostoa Windows XP:tä ja Windows Server 2003:a varten on Microsoft Knowledge Base -tietokannan artikkelissa 959753: Oletusarvon mukaisen paikallisen käyttäjäprofiilin mukauttaminen valmisteltaessa Windows XP:n tai Windows Server 2003:n näköistiedostoa (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen) (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)


Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 973289 - Viimeisin tarkistus: 26. maaliskuuta 2014 - Versio: 5.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 Standard
 • Windows HPC Server 2008 R2
 • Windows Web Server 2008 R2
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Standard
Hakusanat: 
kbprofiles kbexpertiseinter kbsurveynew kbhowto KB973289

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com