MS09-067: 10.11.2009 julkaistun Excel 2003:n tietoturvapäivityksen kuvaus

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 973475 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

ESITTELY

Microsoft on julkaissut tietoturvatiedotteen MS09-067. Voit tarkastella koko tietoturvatiedotetta seuraavissa Microsoftin WWW-sivustoissa:

Ohjeiden ja tuen saaminen tälle tietoturvapäivitykselle

Kotikäyttäjät saavat maksutonta tukea Yhdysvalloissa ja Kanadassa numerossa 1-866-PCSAFETY tai ottamalla yhteyttä paikalliseen Microsoftin tytäryhtiöön. Lisätietoja yhteyden ottamisesta paikalliseen Microsoftin tytäryhtiöön tietoturvapäivitysten tukea varten on seuraavassa Microsoftin kansainvälisessä tukisivustossa:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?rdpath=4
Pohjois-Amerikassa olevat asiakkaat voivat myös saada käyttöönsä heti rajoittamattoman maksuttoman sähköpostituen tai rajoittamattoman henkilökohtaisen keskustelutuen käymällä seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?&prid=7552
Yritysasiakkaat saavat tukea tietoturvapäivityksille tavallisten tukiyhteyshenkilöidensä kautta.

Enemmän tietoa

Tunnettuja tämän tietoturvapäivityksen yhteydessä ilmeneviä ongelmia

 • Oireet

  Kun olet asentanut tämän tietoturvapäivityksen, Excel saattaa kaatua, kun ruutujen kiinnitys on käytössä ja Excel on puolittaisessa valintatilassa. Voit välttää tämän ongelman tilapäisesti poistamalla ruutujen kiinnityksen käytöstä. Microsoft etsii parhaillaan mahdollisia ratkaisuja.

  Ratkaisu

  Kun olet asentanut tämän tietoturvapäivityksen, Excel saattaa kaatua, kun ruutujen kiinnitys on käytössä ja Excel on puolittaisessa valintatilassa. Voit välttää tämän ongelman tilapäisesti poistamalla ruutujen kiinnityksen käytöstä. Voit korjata tämän ongelman asentamalla hotfix-korjauksen 979446. Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
  979446 25.1.2010 julkaistun Office Excel 2003:n hotfix-korjauspaketin (Excel.msp) kuvaus (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
 • Kun olet asentanut tämän tietoturvapäivityksen, saatat kohdata seuraavan ongelman käsitellessäsi Excel 2003 Visual Basic for Applications (VBA) -makrokoodia.
  Oireet

  Poistat laskentataulukon suojauksen käyttämällä objektimallia (esimerkiksi Worksheets("sheet2").Unprotect). Jos laskentataulukko, jonka suojaus poistetaan, ei ole aktiivinen laskentataulukko, suojaamattoman laskentataulukon sisältö tulee näkyviin nykyiseen laskentataulukkoon. Tämä ongelma jatkuu, kunnes jokin toiminto päivittää Excelin.

  Ratkaisu

  Voit ratkaista tämän ongelman asentamalla hotfix-korjauksen 978908. Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
  978908 29.12.2009 julkaistun Office Excel 2003:n hotfix-korjauspaketin kuvaus (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)


  Kiertotapa 1

  Pienennä ja suurenna Excel-ikkuna, jotta Excel-laskentataulukko piirretään uudelleen tai päivitetään.

  Kiertotapa 2

  Microsoftin esittämät ohjelmointiesimerkit on tarkoitettu ainoastaan asioiden kuvaamiseen, eikä niihin liity mitään nimenomaisesti ilmaistua tai oletettua takuuta, mukaan lukien oletettu takuu tuotteen soveltuvuudesta kaupankäynnin kohteeksi tai sopivuudesta johonkin tiettyyn tarkoitukseen. Tässä artikkelissa oletetaan, että olet perehtynyt käytettyyn ohjelmointikieleen sekä työkaluihin, joita käytetään prosessien luomisessa sekä virheiden jäljittämisessä ja korjaamisessa. Microsoftin tukipalvelun asiantuntijat voivat auttaa tietyn toiminnon toteuttamisessa, mutta he eivät muokkaa näitä esimerkkejä niiden kuvaamien toimintojen parantamiseksi eivätkä esitä ratkaisuja erityistarpeita varten.
  Jos sinulla ei ole tarpeeksi kokemusta ohjelmoinnista, voit ottaa yhteyttä Microsoft Certified Partner -kumppaniin tai Microsoft Advisory Services -palveluihin. Lisätietoja on seuraavissa Microsoftin WWW-sivustoissa:

  Microsoft Certified Partner -kumppanit: https://partner.microsoft.com/global/30000104

  Microsoft Advisory Services -palvelut: http://support.microsoft.com/gp/advisoryservice

  Lisätietoja saatavana olevista tukivaihtoehdoista ja yhteyden ottamisesta Microsoftiin on seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=fh;EN-US;CNTACTMS

  Voit kiertää tämän ongelman muokkaamalla makrokoodia seuraavan mallikoodin mukaisesti niin, että Excel-laskentataulukko aktivoidaan, ennen kuin Unprotect-menetelmä suoritetaan.
  Sub Button1_Click()
    Dim NowActiveSheet As WorkSheet
    Worksheets("sheet2").Protect
    Set NowActiveSheet=ActiveSheet
    ' Activate the Excel sheet before running Unprotect method.
    Worksheets("sheet2").Activate
    Worksheets("sheet2").Unprotect
    NowActiveSheet.Activate
  End Sub 
  
  Kiertotapa 3

  Aktivoi kaikki Excelin laskentataulukot manuaalisesti tai makron avulla sen jälkeen, kun ongelma on ilmennyt.
Voit ratkaista nämä ongelmat asentamalla tietoturvapäivityksen 978474. Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
978474 MS10-017: 9.3.2010 julkaistun Excel 2003:n tietoturvapäivityksen kuvaus

Tämän tietoturvapäivityksen asentamisen edellytykset

Tietoturvapäivityksen asentaminen edellyttää, että Microsoft Office 2003 Service Pack 3 (SP3) on asennettuna.

Lisätietoja tämän Service Pack -paketin hankkimisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
870924 Office 2003:n uusimman Service Pack -paketin hankkiminen

Tietoturvapäivityksen korvaamistiedot

Tämä tietoturvapäivitys korvaa seuraavan tietoturvapäivityksen:
969681 MS09-021: 9.6.2009 julkaistun Excel 2003 -tietoturvapäivityksen kuvaus

TIEDOSTOJEN TIEDOT

Tämän tietoturvapäivityksen englanninkielisessä (Yhdysvallat) versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat). Tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.
Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
File nameFile versionFile sizeDateTime
Excel.exe11.0.8316.010,352,44808-Oct-200918:44

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 973475 - Viimeisin tarkistus: 15. maaliskuuta 2010 - Versio: 6.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Office Excel 2003
Hakusanat: 
kbexpertisebeginner kbsurveynew kbsecvulnerability kbsecurity kbsecbulletin kbfix kbexpertiseinter kbbug atdownload KB973475

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com