Δεν είναι δυνατή η εκτύπωση μιας σελίδας και λαμβάνετε ένα μήνυμα σφάλματος σε μια εφαρμογή που φιλοξενεί ένα WebOC το οποίο χρησιμοποιεί προσαρμοσμένο πρότυπο εκτύπωσης στον Internet Explorer 8

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 973538 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Ας εξετάσουμε το ακόλουθο σενάριο:
  • Σε έναν υπολογιστή που έχει εγκατεστημένο το Windows Internet Explorer 8, μπορείτε να εκτελέσετε μια εφαρμογή.
  • Η εφαρμογή βρίσκεται σε ένα αντικείμενο ελέγχου Web (WebOC) που χρησιμοποιεί τα προσαρμοσμένα πρότυπα εκτύπωσης στον Windows Internet Explorer.
  • Έχετε χρησιμοποιήσει προηγουμένως τοOLECMDEXECOPT_DONTPROMPTUSERεπιλογή στον πηγαίο κώδικα για να απενεργοποιήσετε τοΕκτύπωσηπαράθυρο διαλόγου.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να εκτυπώσετε μια σελίδα χρησιμοποιώντας ένα προσαρμοσμένο πρότυπο εκτύπωσης.
Σε αυτό το σενάριο, η σελίδα δεν εκτυπώνεται. Επίσης, λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους δέσμης ενεργειών με τοPrinter.printpageη γραμμή του κώδικα προέλευσης.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται σε μια εφαρμογή WebOC στον Internet Explorer 8, επειδή το στοιχείο του πλαισίου διαλόγου εκτύπωσης δεν μπορεί να εντοπίσει τη σελίδα που θα εκτυπωθεί.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας

Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημέρωση ασφαλείας για τον Internet Explorer. Για να εγκαταστήσετε τις πιο πρόσφατες ενημερωμένες εκδόσεις, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Windowsupdate.microsoft.com
Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspx

ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτή η ενημερωμένη έκδοση συμπεριλήφθηκε πρώτη φορά στην ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας 978207 (MS10-002).Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
978207MS10-002: Αθροιστική ενημερωμένη για τον Internet Explorer

Περισσότερες πληροφορίες

Βήματα για την αναπαραγωγή του ζητήματος

  1. Άμεση λήψη του δείγματος εφαρμογής Printtemplates.exe και, στη συνέχεια, εκτελέστε την εφαρμογή. Για να κάνετε λήψη αυτής της εφαρμογής, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
    .aspx http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/bb250460 (VS.85)
  2. Από το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στην επιλογήΠρότυπο προέλευσης, επιλέξτε το πρότυπο 2.
  3. Κάντε κλικΕκτύπωση χωρίς ερώτηση.
Πρότυπο 2 δεν εκτυπώνεται και λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους δέσμης ενεργειών:
Γραμμή: 95

CHAR: 2

Σφάλμα: Απροσδιόριστο σφάλμα.

Κωδικός: 0

URl: res://printtemplates.exe/sampledesc.htm
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 973538 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Internet Explorer 8
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbexpertiseinter kbqfe kbHotfixServer kbsurveynew kbprb kbmt KB973538 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:973538

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com