Εμφανίζεται μήνυμα λάθους όταν ρυθμίζετε τις παραμέτρους των ρυθμίσεων της οθόνης για να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τρεις ή περισσότερες οθόνες στον φορητό υπολογιστή που εκτελεί τα Windows 7: "Δεν είναι δυνατή Η αποθήκευση των ρυθμίσεων εμφά...

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 973782 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μπορείτε να συνδέσετε δύο οθόνες εξωτερικής προέλευσης σε έναν φορητό υπολογιστή που λειτουργεί με Windows 7. Όταν προσπαθείτε να επεκτείνετε ή να αναπαραγάγετε την επιφάνεια εργασίας για το εξωτερικό δύο οθόνες, εκτός από την οθόνη του φορητού υπολογιστή, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση των ρυθμίσεων οθόνης.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή ο φορητός υπολογιστής προσαρμογείς γραφικών υποστηρίζουν μόνο δύο οθόνες ταυτόχρονα. Αυτός είναι ένας περιορισμός γνωστά υλικού.

Περισσότερες πληροφορίες

Χρησιμοποιήστε μόνο δύο οθόνες ταυτόχρονα σε έναν φορητό υπολογιστή που εκτελεί το Windows7.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΜπορείτε να απενεργοποιήσετε την οθόνη του φορητού υπολογιστή και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε δύο οθόνες εξωτερικού.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 973782 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Starter
  • Windows 7 Ultimate
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertisebeginner kbtshoot kbsurveynew kbprb kbmt KB973782 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:973782

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com