Na de upgrade naar WSUS 3.0 SP2 op Small Business Server 2008 het lokale besturingssysteem is taal ingeschakeld

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 974221 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

De Wizard Configuratie na de upgrade naar Windows Server Update Services 3.0 Service Pack 2 (WSUS 3.0 SP2) op Windows Small Business Server 2008 standaard de taal van het besturingssysteem in deTalen kiezenhet dialoogvenster in plaats van de taal of talen die eerder door de WSUS-beheerder geselecteerd. Dit kan leiden dat de WSUS-talen op de standaardinstelling.

Niet-Engelse versies van Windows Small Business Server 2008 Engels updates overgeslagen als de standaardtaal van het besturingssysteem is geselecteerd in de Wizard.

Oplossing

Bekijk de selecties taal om ervoor te zorgen dat de behoeften van de taal van alle geïmplementeerde clients en downstream-servers zijn voldaan als wijzigingen in de configuratie nodig zijn.

Als er geen wijzigingen in configuratie nodig zijn annuleren in het dialoogvenster configuratie.

Meer informatie

Als u updates door de taal op een upstream-server beperken, moet dat u de talen die nodig voor clients van de downstream-servers zijn selecteren. Bij het synchroniseren van updates op een downstream-server voor talen die niet zijn geselecteerd op de upstream-server.

U moet lid zijn van deWSUS-Administratorsde groep op de WSUS-server voor deze procedure.

Zie de releaseopmerkingen voor WSUS 3.0 SP2 de volgende Microsoft-website voor meer informatie:
http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId = 139840

Eigenschappen

Artikel ID: 974221 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Server Update Services 3.0 Service Pack 2
Trefwoorden: 
kbmt KB974221 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:974221

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com