U kunt ADMT 3.1 niet verwijderen nadat u een interne upgrade naar Windows Server 2008 R2 uitvoeren

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 974625 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u een interne upgrade naar Windows Server 2008 R2, kunt u de Active Directory Migration Tool (ADMT) 3.1 niet verwijderen.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Admtsetup.exe niet op een ander besturingssysteem dan Windows Server 2008 uitvoeren en Admtsetup.exe ook gebruikt wordt om het hulpprogramma verwijderen.

Workaround

Verwijder dit probleem wilt vermijden, ADMT 3.1 voordat u een naar Windows Server 2008 R2 upgrade.

Dit probleem omzeilen als u ADMT 3.1 niet wordt verwijderd voordat de upgrade, typ de volgende opdracht bij de opdrachtprompt en vervolgens op ENTER ADMT 3.1 verwijderen:
%windir%\system32\msiexec.exe /x {F24F5CFB-B3AA-4EBB-BA61-A916DBEE37D5} / norestart /qn/Log %windir%\ADMT\Logs\admtmsiuninstall.log
Als ADMT 3.1 is geconfigureerd voor een lokale database-instantie gebruiken, kunt u verwijderen Microsoft SQL Server 2005 Express met behulp van deSoftwareitem in het Configuratiescherm.

Meer informatie

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
976659Bekende problemen die optreden kunnen wanneer u ADMT 3.1 migreren naar een domein met domeincontrollers van Windows Server 2008 R2

Eigenschappen

Artikel ID: 974625 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Server 2008 R2 Standard
  • Windows Server 2008 R2 Enterprise
  • Windows Server 2008 R2 Datacenter
Trefwoorden: 
kbexpertiseinter kbtshoot kbmt KB974625 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:974625

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com