Οι πίνακες εμφανίζονται εσφαλμένα σε σελίδες HTML στον Internet Explorer 8

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 975170 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν προβάλλετε μια σελίδα HTML που περιέχει τους πίνακες στον Windows Internet Explorer 8, θα βρείτε ότι υπάρχουν αρκετές στήλες που λείπουν. Ωστόσο, οι πίνακες εμφανίζονται σωστά στον Windows Internet Explorer 7.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το έγγραφο συμβατότητας για τον Internet Explorer 8 έχει οριστεί σε λειτουργία προτύπων του Internet Explorer 7. Αυτή η λειτουργία είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση. Αυτό το ζήτημα δεν παρουσιάζεται όταν εγγράφων συμβατότητας έχει οριστεί σε κατάσταση λειτουργίας προτύπων του Internet Explorer 8.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας

Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημέρωση ασφαλείας για τον Internet Explorer. Για να εγκαταστήσετε τις πιο πρόσφατες ενημερωμένες εκδόσεις, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Windowsupdate.microsoft.com
Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspx

ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτή η ενημερωμένη έκδοση συμπεριλήφθηκε πρώτη φορά στην ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας 978207 (MS10-002).Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
978207MS10-002: Αθροιστική ενημερωμένη για τον Internet Explorer

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του εγγράφου στον Internet Explorer 8, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft Developer Network (MSDN) στο Web:
.aspx http://MSDN.Microsoft.com/en-us/library/cc288325 (VS.85)

Με την αναπαραγωγή του ζητήματος

Εξετάστε το ακόλουθο δείγμα σελίδας:
<HTML><TABLE WIDTH="100%" border=1 cellSpacing=0 cellPadding=0>
<COLGROUP>
 <COL>
 <COL>
 <COL>
 <COL style="WIDTH: 50%">
 <COL style="WIDTH: 50%">
</COLGROUP>
<TBODY>
 <TR>
  <TD colSpan=5 ></TD>
 </TR>
 <TR>
  <TD>1</TD>
  <TD style="padding:6px;">2<INPUT style="position:absolute;top:-7000" value=2 /></TD>
  <TD style="padding:6px;">3 Long long long long text</TD>
  <TD style="padding:6px;">
   <TABLE style="table-layout:fixed"><TBODY><TR><TD>4</TD></TR></TBODY></TABLE>
  </TD>
  <TD style="padding:6px;">
   <TABLE style="table-layout:fixed"><TBODY><TR><TD>5</TD></TR></TBODY></TABLE>
  </TD>
 </TR>
</TBODY></TABLE></HTML>
Αποθηκεύστε αυτό το αρχείο προέλευσης ως αρχείο .html και στη συνέχεια ανοίξτε το αρχείο στον Internet Explorer 8. Παρόλο που ο πίνακας στο αρχείο προέλευσης έχει πέντε στήλες, μπορείτε να δείτε μόνο τρεις στήλες. Ωστόσο, εάν ανοίξετε το αρχείο στον Internet Explorer 7, μπορείτε να δείτε όλες τις πέντε στήλες.
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 975170 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Internet Explorer 8
Λέξεις-κλειδιά: 
atdownload kbprb kbbug kbexpertiseinter kbsurveynew kbqfe kbmt KB975170 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:975170

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com