Παράσταση Studio 3 εφαρμογές λαμβάνουν πολύ περισσότερο από όσο αναμενόταν να εγκατασταθούν

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 975241 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν εγκαθιστάτε το Microsoft έκφραση Studio 3 ή 3 Web έκφραση Microsoft, η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μια ώρα ή περισσότερο να ολοκληρωθεί. Ενώ εκτελείται το πρόγραμμα εγκατάστασης, μπορείτε να δείτε ένα παράθυρο διαλόγου που περιέχει η γραμμή προόδου εγκατάστασης και αυτό παραμένει στην οθόνη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης.

Η διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης ποικίλλει, ανάλογα με το υλικό σας και τις επιδόσεις του υπολογιστή στον οποίο εγκαθιστάτε έκφραση Studio 3 ή 3 Web έκφραση. Ωστόσο, με βάση τις απαιτήσεις συστήματος για την έκφραση Studio 3 που αναφέρονται Εδώ, η διαδικασία εγκατάστασης θα πρέπει να λαμβάνουν από 5 λεπτά έως 30 λεπτά σε έναν υπολογιστή που λειτουργεί με επεξεργαστή 1-gigahertz (GHz) και έχει 1 gigabyte (GB) εγκατεστημένη μνήμη RAM.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται συνήθως σε υπολογιστές που εκτελούν Windows XP με περιορισμένη ή χωρίς επιτάχυνση υλικού. Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να επηρεάσει άλλα λειτουργικά συστήματα. Αυτήν τη στιγμή μακροσκελής εγκατάστασης προκύπτει επειδή το Microsoft DirectX δεν προσφέρει υποστήριξη πλήρη επιτάχυνση υλικού στα Windows XP. Η συμπεριφορά αυτή ενεργοποιεί εντατική λογισμικό απόδοσης του μερικά στοιχεία γραφικών στο παράθυρο διαλόγου προόδου. Με τη σειρά του, αυτό μπορεί να αυξήσει σημαντικά το χρόνο για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να μειώσετε το χρόνο εγκατάστασης, κάντε κλικ στην επιλογή του Ελαχιστοποίηση κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου διαλόγου εγκατάστασης μετά την εκκίνηση της διαδικασίας εγκατάστασης.

Περισσότερες πληροφορίες

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για". Σχεδιάζουμε να επιλύσετε αυτό το ζήτημα σε μια μελλοντική έκδοση του Expression Studio και του Expression Web.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 975241 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Expression Studio 3
  • Microsoft Expression Web 3.00 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbrapidpub kbmt KB975241 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 975241

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com