Expresia Studio 3 aplicații ia mult mai mult decât se aștepta să fie instalat

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 975241 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Când instalați Microsoft Expression Studio 3 sau Microsoft Expression Web 3, procesul poate lua o oră sau mai mult care urmează a fi încheiate. În marcă de timp ce se execută program de instalare, veți vedea o casetă de dialog care conține bara de progres instalare, iar aceasta rămâne pe ecran în timpul durata procesului de instalare.

Durata procesului de instalare variază în funcție de hardware-ul și privind performan?a computerului pe care îl instalați Expression Studio 3 sau expresie Web 3. Cu toate acestea, bazat pe cerintele de sistem pentru Expression Studio 3 listate aici, procesul de instalare ar trebui să ia între 5 minute și 30 de minute pe un computer care execută un 1-gigahertzi (GHz) procesor și care are 1 gigaoctet (GO) de RAM instalat.

Cauza

Această problemă apare de obicei pe computerele care execută Windows XP cu limitată sau nr accelerare hardware. Această problemă poate afecta, de asemenea, alte sisteme de operare. Acest marcă de timp de instalare de lungă durată se întâmplă deoarece Microsoft DirectX nu oferă suport complet de accelerare hardware în Windows XP. Acest comportament declanșează intensivă software-ul de oferire de unele elemente grafice în casetă de dialog progres. La rândul său, acest lucru poate crește în mod semnificativ marcă de timp pentru a finaliza procesul de instalare.

Soluție

Pentru a reduce timpul de instalare, faceți clic pe Minimizare butonul din colțul dreapta sus al casetei de dialog de instalare după ce începe procesul de instalare.

Mai multe informații

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la". Ne propunem să rezolvați această problemă într-o versiune viitoare Expression Studio și Expression Web.

Proprietă?i

ID articol: 975241 - Ultima examinare: 25 iunie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Expression Studio 3
  • Microsoft Expression Web 3.00 Standard
Cuvinte cheie: 
kbrapidpub kbmt KB975241 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 975241

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com