Windows 7 rendszerre való frissítéskor a frissítés 62%-nál nem válaszol (lefagy)

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 975253 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Amikor megkísérli a számítógépet Windows Vista rendszerről Windows 7 rendszerre frissíteni, a frissítési folyamat 62%-nál meghatározatlan időre nem válaszoló állapotba kerül.

A Windows továbbá létrehoz egy rendszermeghajtó:\$WINDOWS.~BT\Sources\Panther\setupact.log nevű fájlt. Ha megvizsgálja a fájl tartalmát, a következő adatokat találja:

<dátum> <idő>, Info         MIG  IPostApply::ApplySuccess for Plugin={ServerPath="%windir%\system32\migration\IphlpsvcMigPlugin.dll", CLSID={ade10465-2a43-454e-b0a7-3f220a61bd03}, ThreadingModel=Apartment} - Working directory: C:\$UPGRADE.~OS\OnlineUpgradeApplyWork\srcworking\agentmgr\CCSIAgent\005AE0CB <dátum> <idő>, Info    [0x0808fe] MIG  Plugin {ade10465-2a43-454e-b0a7-3f220a61bd03}: IphlpsvcMigPlugin: IphlpsvcMigPlugin: Performing upgrade actions for all protocols <dátum> <idő>, Info    [0x0808fe] MIG  Plugin {ade10465-2a43-454e-b0a7-3f220a61bd03}: IphlpsvcMigPlugin: IphlpsvcMigPlugin: CountInterfacesOfAType for 0.InterfaceCount ptr = 1dae2b8, InterfaceCount = 0 <dátum> <idő>, Info    [0x0808fe] MIG  Plugin {ade10465-2a43-454e-b0a7-3f220a61bd03}: IphlpsvcMigPlugin: IphlpsvcMigPlugin: CountInterfacesOfAType for 0.Incrementing interface count <dátum> <idő>, Info    [0x0808fe] MIG  Plugin {ade10465-2a43-454e-b0a7-3f220a61bd03}: IphlpsvcMigPlugin: IphlpsvcMigPlugin: CountInterfacesOfAType for 0.InterfaceCount ptr = 1dae2b8, New value of *InterfaceCount = 1 <dátum> <idő>, Info    [0x0808fe] MIG  Plugin {ade10465-2a43-454e-b0a7-3f220a61bd03}: IphlpsvcMigPlugin: IphlpsvcMigPlugin: RegEnumKeyEx return 259. key name: {AC049C3C-9B90-41A7-9385-DC5AD3E656F0}.new index: 2 Warning [0x080b50] MIG AsyncCallback_ApplyStatus: Progress appears to be stuck. Current progress: 62
Megjegyzés: A meghajtó általában a számítógép C meghajtója.

Oka

A probléma azért jelentkezik, mert a frissítés során az Iphlpsvc szolgáltatás nem válaszoló állapotba kerül.

Megjegyzés: A frissítési folyamat 62%-nál való lefagyását más szolgáltatások is okozhatják.

A megoldás

Fontos:Ne alkalmazza ezt a megoldást, ha a frissítés nem 62%-nál fagy le, vagy ha a naplóbejegyzések nincsenek a naplóban. A Seupact.log fájl megnyitásának módjáról a További információ című részben olvashat bővebben.

Ha azt szeretné, hogy a probléma megoldása automatikusan történjen, lépjen tovább az „Automatikus javítás” című részhez. Ha saját maga szeretné megoldani a problémát, ugorjon a „Kézi javítás” című részhez.

Automatikus javítás

A probléma automatikus javításához indítsa újra a számítógépet, amikor a Windows 7 rendszerre való frissítés 62%-nál leáll. A számítógép ekkor visszatér a Windows Vista rendszerhez. Töltse le a következő javítást egy flash meghajtóra vagy egy CD-re, vagy tekintse meg a jelen cikket azon a számítógépen, amelyen meghiúsult a frissítés. Ha visszatér a jelen cikkhez azon a számítógépen, amelyen a problémát tapasztalja, kattintson A probléma javítása hivatkozásra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az Automatikus javítás varázsló lépéseit.


A probléma javítása
Microsoft Fix it 50319


Megjegyzés: Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven jelenik meg. Az automatikus javítás azonban a Windows más nyelvi változatai esetében is használható.

Megjegyzés: Ha a jelen cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, mentse az automatikus javítást egy flash meghajtóra vagy CD lemezre, majd futtassa azon a számítógépen, amelyen a hiba jelentkezik.

Ugorjon a „Megoldódott a probléma?” című részhez.

Kézi javítás

Ha saját maga szeretné megoldani a problémát, végezze el a következő lépéseket:
 1. Indítsa újra a számítógépet. A számítógép ekkor visszatér a Windows Vista rendszerhez.
 2. Kattintson a jobb gombbal a Start menü Számítógép elemére, majd válassza a Tulajdonságok parancsot.
 3. A Speciális lapon kattintson a Környezeti változók gombra.
 4. A Rendszerváltozók csoportban kattintson az Új gombra.
 5. Írja be a MIG_UPGRADE_IGNORE_PLUGINS szöveget a Változó neve mezőbe.
 6. Írja az IphlpsvcMigPlugin.dll nevet a Változó értéke mezőbe.
 7. Kattintson az OK gombra háromszor a párbeszédpanelek bezárásához.
 8. Kezdje újra a frissítés telepítését.

További információ

A seupact.log fájl megnyitása

A setupact.log fájlnak a frissítési folyamat során történő megnyitásához nyomja le a SHIFT+F10 billentyűparancsot, írja be a parancssorba a C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Panther\setupact.log szöveget, majd nyomja le az ENTER billentyűt.

Ha a setupact.log fájlt azt követően szeretné megnyitni, hogy a számítógép visszatért a Windows Vista rendszerhez, kattintson a Start gombra, írja be a C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Panther\setupact.log szöveget a Keresés megkezdése mezőbe, majd nyomja le az ENTER billentyűt.

A seupact.log fájl a Jegyzettömb alkalmazásban nyílik meg. A legújabb naplóbejegyzések megtekintéséhez görgessen a fájl aljára.

Megoldódott a probléma?

Annak ellenőrzéséhez, hogy a probléma megoldódott-e, frissítse a számítógépet Windows Vista rendszerről Windows 7 rendszerre. Ha a frissítési folyamat túljut a 62%-on, nem kell tovább olvasnia a jelen cikket. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.

TOVÁBBI SEGÍTSÉG

Ha a cikkben nem talált választ a kérdésére, erre a gombra kattintva továbbítsa a kérdést a Microsoft Answers közösségi fórumainak tagjaihoz:

Kérdés feltevéseA Microsoft Answers fórumainak alábbi témáiban hasonló problémákra adott válaszokat talál:

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 975253 - Utolsó ellenőrzés: 2011. szeptember 26. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows 7 Service Pack 1
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Home Basic
Kulcsszavak: 
kbfixme kbmsifixme kbexpertisebeginner kbsurveynew kbprb KB975253
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com