Exchange Server 2007 неочаквано преминава в режим на намалена функционалност, след като преинсталирате или поправите текущата инсталация на Exchange Server 2007 на сървър, на който работи Windows Small Business Server 2008

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 975263 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

КРАТКО ИЗЛОЖЕНИЕ

Тази статия описва инструмента за активиране за Microsoft Exchange Server 2007 на компютър, на който работи Windows Small Business Server 2008.

СИМПТОМИ

Вие имате сървър, на който работи Windows Small Business Server 2008. Преинсталирате или поправяте текущата инсталация на Exchange Server 2007 на сървъра. Exchange Server 2007 неочаквано преминава в режим на намалена функционалност и получавате предупредително съобщение да активирате Exchange Server 2007.

РАЗРЕШЕНИЕ

Информация за актуалната корекция

Microsoft предоставя поддържана актуална корекция. Имайте предвид, че тази актуална корекция е предназначена само за отстраняване на описания в тази статия проблем. Прилагайте тази корекция само към системи, изпитващи този конкретен проблем.

Ако актуалната корекция е налична за изтегляне, в горната част на тази статия в базата знания има раздел "Налична актуална корекция за изтегляне". Ако този раздел не се показва, подайте заявка до отдела за обслужване и поддръжка на клиенти на Microsoft, за да получите актуалната корекция.

Забележка Ако възникнат допълнителни проблеми или се наложи отстраняване на неизправности, може да се окаже наложително да създадете отделна заявка за обслужване. Обичайните такси за поддръжката ще важат за допълнителни въпроси, свързани с нея, както и за проблеми, които не спадат към конкретната актуална корекция. За да видите пълния списък с телефонни номера на отдела за обслужване и поддръжка на клиенти на Microsoft или да създадете отделна заявка за обслужване, отидете на следния уеб сайт на Microsoft:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Забележка Формулярът "Налична актуална корекция за изтегляне" показва езиците, на които можете да намерите актуалната корекция. Ако не виждате вашия език, това означава, че за този език няма актуална корекция.

Известни проблеми в тази актуална корекция

Този инструмент е наличен само на английски език. Когато стартирате този инструмент, инструментът може да ви уведоми, че можете да намерите регистрационен файл на следния път:
C:\Program Files\Windows Small Business Server\Logs\KB975263.LOG
Забележка Ако на сървъра се изпълнява локализирана езикова версия на Windows Server 2008, името на папката "Program Files" може да се появи като локализирано. В този случай трябва да отворите папката "Program Files", която има локализирано име, за да имате достъп до регистрационния файл.

Предварителни условия

За да приложите тази актуална корекция, на компютъра ви трябва да се изпълнява Windows Small Business Server 2008.

Информация за системния регистър

За да използвате актуалната корекция в този пакет, не трябва да правите никакви промени в системния регистър.

Изискване за рестартиране

Не е необходимо да рестартирате компютъра след прилагане на тази актуална корекция.

Информация за заместване на актуални корекции

Тази актуална корекция не замества издадени по-рано корекции.

Информация за файлове

Версията на английски (САЩ) на тази актуална корекция инсталира файлове, които имат атрибути, изброени в следващите таблици. Датите и часовете за тези файлове са дадени в координирано световно време (UTC). Датите и часовете на тези файлове се показват в локалния ви компютър в локалното ви време с отчитане на текущото отместване за лятно часово време (DST). В допълнение на горното, датите и часовете може да се променят при извършване на определени операции с файловете.
Сгъване на таблицатаРазгъване на таблицата
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Sbs2008-kb975263-x64-enu.exe6.0.5601.8512321,44020-Nov-200907:59x86
Note This is a "FAST PUBLISH" article created directly from within the Microsoft support organization. The information contained herein is provided as-is in response to emerging issues. As a result of the speed in making it available, the materials may include typographical errors and may be revised at any time without notice. See Terms of Use for other considerations.

Свойства

ID на статията: 975263 - Последна рецензия: 15 май 2011 г. - Редакция: 2.0
ВАЖИ ЗА:
  • Windows Small Business Server 2008 Premium
  • Windows Small Business Server 2008 Standard
Ключови думи: 
kbautohotfix kbfix kbqfe kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbhotfixserver KB975263

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com