Нямате достъп до OEM приложения за възстановяване от менюто "Опции за възстановяване на системата" след надстройване от Windows Vista до Windows 7

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 975321 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

СИМПТОМИ

Имате компютър, който е с предварително инсталирана Windows Vista от производителя. След като надстроите този компютър от Windows Vista до Windows 7, забелязвате, че инсталираните от производителя приложения за възстановяване вече липсват в менюто Опции за възстановяване на системата.

Забележка На компютри с предварително инсталирана Windows Vista някои производители зареждат на системите си Средата за възстановяване на Windows (Windows RE, известна като "Опции за възстановяване на системата" в потребителския интерфейс и темите за помощ). Много често тези инструменти на Windows RE са персонализирани и включват специфични за производителя приложения за възстановяване, до които има достъп от менюто с инструментите на Windows RE.

ПРИЧИНА

Когато тези системи се надстроят до Windows 7, предварително заредените от производителя опции на Windows RE се заменят с тези на съвместимата с Windows 7 среда за възстановяване на Windows.

РАЗРЕШЕНИЕ

За да получите инсталираните от производителя приложения за възстановяване за Windows 7, свържете се с производителя на компютъра си. За информация как да се свържете с производителя на хардуера си посетете следния уеб сайт на Microsoft:
http://support.microsoft.com/gp/vendors/bg-bg
Microsoft предоставя информация за контакти с други производители, за да ви помогне да намерите техническа поддръжка. Тази информация за контакти може да се променя без уведомяване. Microsoft не гарантира точността на информацията за контакти с други производители.

Свойства

ID на статията: 975321 - Последна рецензия: 27 септември 2011 г. - Редакция: 2.0
ВАЖИ ЗА:
  • Windows 7 Enterprise
Ключови думи: 
kboem kbexpertisebeginner kbtshoot kbsurveynew kbprb KB975321

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com