Du kan ikke få adgang til OEM-genoprettelsesprogrammer i menuen Indstillinger for Systemgenoprettelse, når du har opgraderet fra Windows Vista til Windows 7

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 975321 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

Symptomer

Du har en computer, hvor Windows Vista er forudinstalleret af computerproducenten. Efter du har opgraderet fra Windows Vista til Windows 7 på computeren, oplever du, at de producentspecifikke genoprettelsesprogrammer ikke længere er tilgængelige i menuen Indstillinger for Systemgenoprettelse.

Bemærk! På computere, hvor Windows Vista er forudinstalleret, forudindlæser nogle producenter Windows Genoprettelsesmiljø (kendt som Indstillinger for Systemgenoprettelse på brugergrænsefladen og i hjælpemner) på nogle systemer. Disse Windows RE-værktøjer tilpasses hyppigt, så de indeholder producentspecifikke genoprettelsesprogrammer, som du kan få adgang til fra værktøjsmenuen Windows RE.

Årsag

Når disse systemer er opgraderet til Windows 7, erstattes den forudindlæste Windows RE-indstilling med en Windows 7-kompatibel Windows RE.

Løsning

Du kan hente de producentspecifikke genoprettelsesprogrammer til Windows 7 ved at kontakte computerproducenten. Du kan finde oplysninger om, hvordan du kontakter hardwareproducenten, på følgende Microsoft-websted:
http://support.microsoft.com/gp/vendors/da-dk
Oplysninger om kontakt til tredjepart er inkluderet for at gøre det lettere for dig at finde den ønskede tekniske support. Disse kontaktoplysninger kan ændres uden varsel. Microsoft kan ikke garantere, at kontaktoplysningerne vedrørende tredjepart er nøjagtige.

Egenskaber

Artikel-id: 975321 - Seneste redigering: 27. september 2011 - Redigering: 2.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Windows 7 Enterprise
Nøgleord: 
kboem kbexpertisebeginner kbtshoot kbsurveynew kbprb KB975321

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com