Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στις εφαρμογές αποκατάστασης OEM στο μενού "Επιλογές αποκατάστασης συστήματος" (System Recovery Options) μετά την αναβάθμιση από Windows Vista σε Windows 7

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 975321 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Έχετε έναν υπολογιστή με προεγκατεστημένα τα Windows Vista από τον κατασκευαστή του υπολογιστή. Μετά την αναβάθμιση του υπολογιστή από Windows Vista σε Windows 7, παρατηρείτε ότι οι ειδικές εφαρμογές αποκατάστασης του κατασκευαστή δεν είναι πλέον διαθέσιμες στο μενού Επιλογές αποκατάστασης συστήματος (System Recovery Options).

Σημείωση Για υπολογιστές με προεγκατεστημένα τα Windows Vista, ορισμένοι κατασκευαστές υπολογιστών προφορτώνουν το "Περιβάλλον αποκατάστασης των Windows" (Windows Recovery Environment) (γνωστό και ως "Επιλογές αποκατάστασης συστήματος" (System Recovery Options) στο περιβάλλον εργασίας και στα θέματα βοήθειας) στα συστήματα. Πολύ συχνά, τα εργαλεία του περιβάλλοντος αποκατάστασης των Windows (Windows RE) είναι προσαρμοσμένα ώστε να περιλαμβάνουν ειδικές εφαρμογές αποκατάστασης του κατασκευαστή υπολογιστών, στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από το μενού των εργαλείων στο περιβάλλον αποκατάστασης των Windows (Windows RE).

Αιτία

Όταν γίνεται αναβάθμιση των συστημάτων αυτών σε Windows 7, η προφορτωμένη από τον κατασκευαστή επιλογή περιβάλλοντος αποκατάστασης των Windows (Windows RE) αντικαθίσταται από ένα περιβάλλον αποκατάστασης των Windows (Windows RE) συμβατό με τα Windows 7.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να αποκτήσετε τις ειδικές εφαρμογές αποκατάστασης του κατασκευαστή για τα Windows 7, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με τον κατασκευαστή του υλικού σας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία στο Web:
http://support.microsoft.com/gp/vendors/en-us
Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 975321 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows 7 Enterprise
Λέξεις-κλειδιά: 
kboem kbexpertisebeginner kbtshoot kbsurveynew kbprb KB975321

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com