A Windows Vista rendszerről Windows 7 rendszerre való frissítést követően nem érhetők el a számítógépgyártóktól származó helyreállítási alkalmazások a Rendszer-he...

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 975321 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A számítógépen a számítógépgyártó által előtelepített Windows Vista fut. Miután a Windows Vista rendszerről Windows 7 rendszerre frissített, azt tapasztalja, hogy a gyártói helyreállítási alkalmazások már nem érhetők el a Rendszer-helyreállítási beállítások menüből.

Megjegyzés: A Windows Vista rendszert a számítógépen előtelepítő egyes számítógépgyártók előre betöltik a rendszerbe a Windows helyreállítási környezetet (a másik elnevezése a felhasználói felületen és a súgótémakörökben: rendszer-helyreállítási beállítások). A Windows helyreállítási környezet eszközeit igen gyakran testreszabják annak érdekében, hogy a gyártóra jellemző helyreállítási alkalmazásokat tartalmazzanak. Ezek a Windows helyreállítási környezet eszközeinek menüjéből érhetők el.

Oka

Amikor az ilyen rendszereket Windows 7 rendszerre frissíti, a gyártó által előre betöltött Windows helyreállítási környezetet a frissítés lecseréli a Windows 7 rendszerrel kompatibilis Windows helyreállítási környezettel.

A megoldás

Ha szeretné beszerezni a gyártóra jellemző helyreállítási alkalmazásokat a Windows 7 rendszerhez, forduljon a számítógép gyártójához. A hardvergyártóval való kapcsolatfelvételre vonatkozó információkat a következő webhelyen találja:
http://support.microsoft.com/gp/vendors/en-us
A Microsoft a külső gyártók elérhetőségi adatait a műszaki támogatás eléréséhez szánt segítségnyújtásként teszi közzé. Az elérhetőségi adatok értesítés nélkül változhatnak, pontosságukat a Microsoft nem garantálja.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 975321 - Utolsó ellenőrzés: 2011. szeptember 27. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Windows 7 Enterprise
Kulcsszavak: 
kboem kbexpertisebeginner kbtshoot kbsurveynew kbprb KB975321
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com