U hebt geen toegang tot OEM-hersteltoepassingen in het menu Opties voor Systeemherstel nadat u Windows Vista hebt bijgewerkt naar Windows 7

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 975321 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

U hebt een computer waarop Windows Vista is geïnstalleerd door de fabrikant. Nadat u de computer hebt bijgewerkt van Windows Vista naar Windows 7, merkt u op dat de fabrikantspecifieke hersteltoepassingen niet langer beschikbaar zijn in het menu Opties voor Systeemherstel.

Opmerking Voor computers waarop al Windows Vista was geïnstalleerd, hebben sommige computerfabrikanten de Windows Herstelomgeving (bekend als de Opties voor Systeemherstel in de UI en helponderwerpen) voorgeladen op systemen. Deze Windows RE-hulpprogramma's worden erg regelmatig aangepast zodat ze fabrikantspecifieke hersteltoepassingen bevatten die kunnen worden geopend vanuit het menu Windows RE-hulpprogramma's.

Oorzaak

Wanneer deze systemen worden bijgewerkt naar Windows 7, wordt de Windows RE-optie die is voorgeladen door de fabrikant, vervangen door een Windows 7-compatibele Windows RE.

Oplossing

Neem contact op met de computerfabrikant voor de fabrikantspecifieke hersteltoepassingen voor Windows 7. De volgende Microsoft-website bevat informatie over de wijze waarop u contact kunt opnemen met de hardwarefabrikant:
http://support.microsoft.com/gp/vendors/en-us
Microsoft verstrekt deze contactinformatie om u te helpen bij het aanvragen van technische ondersteuning. Deze contactinformatie kan zonder aankondiging worden gewijzigd. Microsoft kan derhalve niet instaan voor de juistheid van deze contactinformatie.

Eigenschappen

Artikel ID: 975321 - Laatste beoordeling: dinsdag 27 september 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows 7 Enterprise
Trefwoorden: 
kboem kbexpertisebeginner kbtshoot kbsurveynew kbprb KB975321

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com