Po nadgradnji s sistema Windows Vista na Windows 7 ni mogoče dostopati do programov za obnovitev izvirnih izdelovalcev opreme v meniju z možnostmi za obnovitev sistema

Prevodi člankov Prevodi člankov
ID članka: 975321 - Oglejte si izdelke, na katere se nanaša ta članek.
Razširi vse | Zmanjšaj

SIMPTOMI

Uporabljate računalnik, v katerega je izdelovalec računalnikov vnaprej namestil sistem Windows Vista. Ko v tem računalniku sistem Windows Vista nadgradite na Windows 7, programi za obnovitev določenega izdelovalca niso več na voljo v meniju Možnosti za obnovitev sistema.

Opomba Nekateri izdelovalci v računalnike, v katere je bil vnaprej nameščen sistem Windows Vista, vnaprej namestijo obnovitveno okolje sistema Windows (ki se v uporabniškem vmesniku in temah pomoči imenujejo možnosti za obnovitev sistema). Ta orodja obnovitvenega okolja sistema Windows so zelo redko prilagojena tako, da vključujejo programe za obnovitev določenega izdelovalca, do katerih je mogoče dostopati iz menija z orodji obnovitvenega okolja sistema Windows.

VZROK

Ko te računalnike nadgradite na Windows 7, bo obnovitveno okolje sistema Windows, ki ga je vnaprej namestil izdelovalec, zamenjano z obnovitvenim okoljem sistema Windows, ki je združljiv s sistemom Windows 7.

REŠITEV

Če želite pridobiti programe za obnovitev določenega izdelovalca za Windows 7, se obrnite na izdelovalca računalnikov. Če želite več informacij o tem, kako stopiti v stik z izdelovalcem strojne opreme, obiščite to spletno mesto:
http://support.microsoft.com/gp/vendors/en-us
Microsoft ponuja podatke za stik z drugimi izdelovalci, da bi laže poiskali tehnično podporo. Ti podatki se lahko spremenijo brez obvestila. Microsoft ne jamči za pravilnost podatkov o drugih izdelovalcih.

Lastnosti

ID članka: 975321 - Zadnji pregled: 27. september 2011 - Revizija: 2.0
VELJA ZA:
  • Windows 7 Enterprise
Ključne besede: 
kboem kbexpertisebeginner kbtshoot kbsurveynew kbprb KB975321

Pošlji povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com