Det går inte att öppna OEM-återställningsprogram på menyn Systemåterställningsalternativ efter uppgradering från Windows Vista till Windows 7

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 975321 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Windows Vista har förinstallerats på din dator av datortillverkaren. När du uppgraderar från Windows Vista till Windows 7 märker du att de tillverkarspecifika återställningsprogrammen inte längre visas på menyn Systemåterställningsalternativ.

Obs! På datorer där Windows Vista är förinstallerat kan vissa datortillverkare ha förinstallerat Windows Återställningsmiljö (även kallat Systemåterställningsalternativ i användargränssnittet och i hjälpavsnitten). De här verktygen har ofta anpassats till att innehålla tillverkarspecifika återställningsprogram som kan öppnas från menyn i Windows Återställningsmiljö.

Orsak

När systemen uppgraderas till Windows 7 ersätts det tillverkarspecifika återställningsmiljöalternativet med en Windows 7-kompatibel återställningsmiljö.

Lösning

Kontakta datortillverkaren om du vill ha tillverkarspecifika återställningsprogram för Windows 7. Information om hur du kontaktar maskinvarutillverkaren finns på följande webbplats:
http://support.microsoft.com/gp/vendors/sv-se
Kontaktinformationen för andra företag som lämnas i denna artikel kan hjälpa dig att hitta den tekniska support du behöver. Denna information kan ändras utan föregående meddelande. Microsoft garanterar inte på något sätt att kontaktinformationen är korrekt.

Egenskaper

Artikel-id: 975321 - Senaste granskning: den 27 september 2011 - Revision: 2.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Windows 7 Enterprise
Nyckelord: 
kboem kbexpertisebeginner kbtshoot kbsurveynew kbprb KB975321

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com