Η καρτέλα "Dial-in" δεν είναι διαθέσιμη στο συμπληρωματικό πρόγραμμα Active Directory Users and MMC υπολογιστές μετά την εγκατάσταση του απομακρυσμένου διακομιστή διαχείρισης εργαλεία για Windows 7

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 975448 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Μετά την εγκατάσταση του απομακρυσμένου διακομιστή διαχείρισης εργαλεία για Windows 7 σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows 7, τοΣε εισερχόμενες κλήσειςκαρτέλα λείπει στις ιδιότητες ενός λογαριασμού χρήστη με το συμπληρωματικό πρόγραμμα Active Directory Users and Κονσόλα διαχείρισης Microsoft υπολογιστές (MMC).

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η διακήρυξη RSAT και το πακέτο εγκατάστασης δεν περιλαμβάνουν τις λειτουργικές μονάδες Rasuser.dll και Rtrfiltr.dll που απαιτούνται για τη φόρτωση τουΣε κλήσηTAB.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις παρακάτω λύσεις, ανάλογα με την περίπτωση.

Λύση 1

Στον υπολογιστή που εκτελεί τα Windows 7, χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για να συνδεθείτε με ένα διακομιστή που εκτελεί τον Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008 ή Windows Server 2003. Στη συνέχεια, ξεκινήστε το συμπληρωματικό πρόγραμμα Active Directory Users and MMC υπολογιστών στο διακομιστή.

Η λύση 2 (Windows Server 2008)

  1. Σε ένα διακομιστή που εκτελεί τον Windows Server 2008, εγκαταστήστε τοΥπηρεσίες Terminal Servicesτο ρόλο και στη συνέχεια εγκαταστήστε τοTerminal Serverυπηρεσία ρόλου για να ενεργοποιήσετε τη χρήση της διαχείρισης RemoteApp.
  2. Προσθέστε χρήστες του Active Directory και υπολογιστών (DSA.MSC) ως μια απομακρυσμένη εφαρμογή.
  3. Στον υπολογιστή που εκτελεί τα Windows 7, η πρόσβαση του DSA.MSC RemoteApp.

Η λύση 2 (Windows Server 2008 R2)

  1. Στο διακομιστή που εκτελεί τον Windows Server 2008 R2, εγκαταστήστε τοΥπηρεσίες απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίαςτο ρόλο και στη συνέχεια εγκαταστήστε τοΑπομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας κεντρικός υπολογιστής περιόδου λειτουργίαςυπηρεσία ρόλου για να ενεργοποιήσετε τη χρήση της διαχείρισης RemoteApp.
  2. Προσθέστε χρήστες του Active Directory και υπολογιστών (DSA.MSC) ως μια απομακρυσμένη εφαρμογή.
  3. Στον υπολογιστή που εκτελεί τα Windows 7, η πρόσβαση του DSA.MSC RemoteApp.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για να κάνετε λήψη του απομακρυσμένου διακομιστή διαχείρισης εργαλεία για Windows 7, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=7d2f6ad7-656b-4313-a005-4e344e43997d
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Windows Server 2008 Terminal Services, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://TechNet.Microsoft.com/en-us/library/cc268349.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Windows Server 2008 R2 απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας Services, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
.aspx http://TechNet.Microsoft.com/en-us/library/dd647502 (WS.10)

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 975448 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Ultimate
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbtshoot kbsurveynew kbprb kbmt KB975448 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:975448

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com