Καθοδηγούμενη Βοήθεια: Διαμόρφωση διπλής οθόνης είναι εύκολη στα Windows 7!

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 976064 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Στα Windows 7, είναι εύκολο να προσθέσετε μια δεύτερη οθόνη χρησιμοποιώντας το νέο πλήκτρο συντόμευσης Win + P. Αυτό είναι χρήσιμο όταν θέλετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις οθόνης κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεών σας με έναν προβολέα συνδεδεμένη στον φορητό υπολογιστή σας.

Ακολουθούν δύο μεθόδους για την εγκατάσταση πολλών οθονών στα Windows 7. Βεβαιωθείτε ότι συνδέεστε τις εξωτερικές οθόνες με τον φορητό υπολογιστή ή επιτραπέζιο υπολογιστή πρώτα.

Μέθοδος 1: από συντόμευση πληκτρολογίου "Win + P"

Πατήστε το πλήκτρο με το λογότυπο των Windows + P στο πληκτρολόγιό σας. Επιλέξτε μία από τις παρακάτω επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες σας: (το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα που παρατίθενται παρακάτω).
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα

Μέθοδος 2: από το μενού "Ανάλυση οθόνης"

1. Κάντε δεξί κλικ οποιοδήποτε κενό σημείο της επιφάνειας εργασίας σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην ανάλυση της οθόνης. (Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα παρατίθενται παρακάτω).

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα


2. Κάντε κλικ στην αναπτυσσόμενη λίστα πολλές οθόνες , και στη συνέχεια επιλέξτε επέκταση αυτών των οθονώνή αναπαραγωγή αυτών των οθονών. Σημείωση Εάν δεν μπορείτε να δείτε τις πρόσθετες monitor(s) στη λίστα, κάντε κλικ στο κουμπί " Εντοπισμός". Εάν does δεν λειτουργεί, προσπαθήστε να ξεκινήσετε πάλι τον υπολογιστή σας και το βήμα 1 έως 2 ξανά. (Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα παρατίθενται παρακάτω).
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στις παρακάτω συνδέσεις της Microsoft:

http://www.Microsoft.com/athome/Organization/twomonitors.aspx
973782 Μήνυμα λάθους όταν ρυθμίζετε τις παραμέτρους των ρυθμίσεων οθόνης για να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τρεις ή περισσότερες οθόνες σε έναν φορητό υπολογιστή που εκτελεί Windows 7: "Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση των ρυθμίσεων οθόνης"

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 976064 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 9.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Ultimate
Λέξεις-κλειδιά: 
kbguidedhelp kbnomt kbExpertiseBeginner kbhowto kbinfo kbStepByStep kbmt KB976064 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 976064

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com