Λήψη της υπηρεσίας ώρας των Windows αναγνωριστικά συμβάντων 24, 29 και 38 σε έναν ελεγκτή τομέα εικονικά που εκτελείται σε ένα διακομιστή που βασίζεται σε Windows Server 2008 κεντρικού υπολογιστή με Hyper-V

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 976924 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Εάν είστε πελάτης μικρών επιχειρήσεων, βρείτε πρόσθετη αντιμετώπιση προβλημάτων και εκμάθηση πόρων με το Υποστήριξη για μικρές επιχειρήσεις η τοποθεσία.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν ένας ελεγκτής τομέα εικονικά εκτελείται σε ένα φιλοξενούμενο λειτουργικό σύστημα σε έναν κεντρικό διακομιστή που εκτελεί Windows Server 2008 με Hyper-V και η υπηρεσία ώρας των Windows (W32Time) συγχρονίζεται με έναν πρωτεύοντα ελεγκτή τομέα, ενδέχεται να καταγραφεί τα ακόλουθα συμβάντα στο αρχείο καταγραφής συστήματος στον ελεγκτή τομέα εικονικά:

Τύπος συμβάντος: προειδοποίηση
Προέλευση συμβάντος: W32Time
Κατηγορία συμβάντος: καμία
Το Αναγνωριστικό συμβάντος: 24
Ημερομηνία: ημερομηνία
Χρόνος: χρόνος
Χρήστης: δ/υ
Υπολογιστής: Όνομα_υπολογιστή
Περιγραφή:
Υπηρεσία παροχής χρόνου NtpClient: Καμία έγκυρη απάντηση έχει έχει λάβει από τον ελεγκτή τομέα Yourpdc.forestroot.com έπειτα από 8 προσπάθειες επικοινωνίας με αυτόν. Αυτός ο ελεγκτής τομέα θα απορριφθεί καθώς μια προέλευση χρόνου και το NtpClient θα προσπαθήσει να εντοπίσει έναν νέο ελεγκτή τομέα από την οποία θέλετε να συγχρονίσετε.


Τύπος συμβάντος: σφάλμα
Προέλευση συμβάντος: W32Time
Κατηγορία συμβάντος: καμία
Το Αναγνωριστικό συμβάντος: 29
Ημερομηνία: ημερομηνία
Χρόνος: χρόνος
Χρήστης: δ/υ
Υπολογιστής: Όνομα_υπολογιστή
Περιγραφή: Η υπηρεσία παροχής χρόνου NtpClient έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει ώρα από μία ή περισσότερες προελεύσεις χρόνου, ωστόσο αυτήν τη στιγμή είναι προσπελάσιμη καμία από τις πηγές. Θα γίνει καμία προσπάθεια επικοινωνίας με ένα αρχείο προέλευσης για 15 λεπτά. Το NtpClient δεν έχει προέλευση ακριβούς χρόνου. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Κέντρο Βοήθειας και υποστήριξης στο http://support.microsoft.com.


Τύπος συμβάντος: Πληροφορίες συμβάντων
Πηγή: W32Time
Κατηγορία συμβάντος: καμία
Το Αναγνωριστικό συμβάντος: 38
Ημερομηνία: ημερομηνία
Χρόνος: χρόνος
Χρήστης: δ/υ
Υπολογιστής: Όνομα_υπολογιστή
Περιγραφή: Η υπηρεσία παροχής χρόνου NtpClient δεν μπορεί να φτάσει ή λαμβάνει προς το παρόν μη έγκυρα δεδομένα ώρας από το Yourpdc.forestroot.com.


Εάν ενεργοποιήσετε Debug υπηρεσίες ώρας των Windows, συνδεθείτε στον ελεγκτή τομέα, πληροφορίες που μοιάζει με το ακόλουθο καταγράφεται στο αρχείο καταγραφής εντοπισμού σφαλμάτων:
149040 14: 15: 14.2970940s - καταγραφή πληροφοριών: Η υπηρεσία χρόνου συγχρονίζει την ώρα του συστήματος με την υπηρεσία παροχής χρόνου προέλευσης VM Διεταιρικό ο συγχρονισμός ώρας.

Αιτία

Στον κεντρικό διακομιστή που εκτελεί Windows 2008 με Hyper-V, οι ελεγκτές τομέα εικονικά που εκτελούνται σε ένα φιλοξενούμενο λειτουργικό σύστημα επιτρέπεται να συγχρονίζουν τα ρολόγια τους συστήματος με το ρολόι του κεντρικού λειτουργικού συστήματος. Τα συμβάντα που αναφέρονται στην ενότητα "Συμπτώματα" καταγράφονται στο αρχείο καταγραφής συστήματος, επειδή οι ελεγκτές τομέα διαθέτουν τα δικά τους μηχανισμός συγχρονισμού ώρας. Εάν οι ελεγκτές τομέα συγχρονίζει την ώρα από τη δική τους πηγή και συγχρονισμό ώρας από τον κεντρικό υπολογιστή, ο χρόνος του ελεγκτή τομέα μπορούν να αλλάζουν συχνά. Επειδή οι πολλές εργασίες του ελεγκτή τομέα σχετίζονται με την ώρα του συστήματος, μπορεί να προκαλέσει διαγραμμένων αντικειμένων μπορεί να παραμείνει σε μνημών cache μεταπήδηση στην ώρα συστήματος και μπορεί να προκαλέσει διακοπή της αναπαραγωγής.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, απενεργοποιήσετε συγχρονισμού ώρας στον κεντρικό υπολογιστή, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες ενοποίησης και κατόπιν ρυθμίστε τις παραμέτρους του ελεγκτή τομέα εικονικά να αποδεχτεί ο συγχρονισμός ώρας ιεραρχία την προεπιλεγμένη υπηρεσία Windows Time (W32time) τομέα.

Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Άνοιγμα της διαχείρισης Hyper-V.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Υπηρεσίες ενοποίησης.
 4. Απαλοιφή του Ο συγχρονισμός ώρας επιλογή.
 5. Έξοδος Hyper-V Manager.
 6. Κάντε επανεκκίνηση του διακομιστή.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ελεγκτές τομέα εικονικά, ανατρέξτε στο Microsoft TechNet άρθρο Θέματα ανάπτυξης για εικονικά ελεγκτές τομέα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 976924 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Hyper-V Server 2008 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Windows Server 2008 Datacenter
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Standard
 • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Windows Server 2008 R2 Datacenter
  • Windows Server 2008 R2 Enterprise
  • Windows Server 2008 R2 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhyperv kbtshoot kbexpertiseinter kbsurveynew kbprb kbmt KB976924 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 976924

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com