Primiți serviciul Windows Time eveniment IDs 24, 29 și 38 pe un controler de domeniu virtualizată care se execută pe un server bazate pe Windows Server 2008 gazdă cu Hyper-V

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 976924 - View products that this article applies to.
Dacă sunteți un client de afaceri mici, găsi suplimentare de depanare și de învățare a resurselor la Suport pentru Small Business site-ul.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Când un controler de domeniu virtualizate se execută într-un sistem de operare oaspete pe un server gazdă care se execută Windows Server 2008 cu Hyper-V, serviciul Windows Time (W32Time) se sincronizează cu un controler de domeniu principal, pot fi înregistrate următoarele evenimente în jurnal de sistem pe controlerul de domeniu virtualizate:

Tip de eveniment: avertisment
Sursa evenimentului: W32Time
Eveniment Categorie: nici unul
ID eveniment: 24
Data: data
Timp: momentul
Utilizator: N/A
Calculator: numecomputer
Descriere:
marcă de timp Provider NtpClient: Nici un răspuns valabil a fost primit de la controler de domeniu Yourpdc.forestroot.com după 8 încearcă să o contacteze. Acest controler de domeniu va fi ignorate ca o sursă de marcă de timp și NtpClient va încerca să descoperi un controler de domeniu nou la care să se sincronizeze.


Tip de eveniment: eroare
Sursa evenimentului: W32Time
Eveniment Categorie: nici unul
ID eveniment: 29
Data: data
Timp: momentul
Utilizator: N/A
Calculator: numecomputer
Descriere: The time provider NtpClient is configured to acquire marcă de timp din unul sau mai multe surse de marcă de timp, însă niciuna nu a surselor este accesibilă momentan. Se va face nici o încercare de a contacta o sursă pentru 15 minute. NtpClient are nici o sursă de marcă de timp exacte. Pentru mai multe informații, consultați Ajutor și Centrul de asistență la http://support.microsoft.com.


Tip de eveniment: Informații eveniment
Sursa: W32Time
Eveniment Categorie: nici unul
ID eveniment: 38
Data: data
Timp: momentul
Utilizator: N/A
Calculator: numecomputer
Descriere: The time provider NtpClient nu pot ajunge la sau este în prezent care primesc date nevalide marcă de timp din Yourpdc.forestroot.com.


Dacă activați Windows Time consolidare servicii depanare de logare pe controlerul de domeniu, informații care seamănă cu următorul se înregistrează în Jurnalul de depanare:
149040 14: 15: 14.2970940s - logging informații: Serviciul marcă de timp acum se sincronizează ora sistemului cu furnizorul marcă de timp sursă VM IC sincronizare de marcă de timp.

Cauză

Pe un server gazdă care se execută Windows 2008 cu Hyper-V, controlerele de domeniu virtualizată care se execută pe un sistem de operare comentarii sunt permise pentru a sincroniza ceasuri lor sistem cu ceasul de sistem de operare gazdă. Evenimentele care sunt listate în secțiunea „Simptome"sunt înregistrate în jurnal de sistem deoarece controlerii de domeniu au propriile lor mecanism de sincronizare de marcă de timp. Dacă controlerii de domeniu sincronizarea de marcă de timp de la propriile lor sursă și sincronizați marcă de timp de la gazdă, timpul de controler de domeniu poate modifica frecvent. Deoarece multe sarcini de controler de domeniu egalitate la timpul de sistem, un salt în timpul sistem poate provoca lungite obiecte să fie lăsat în cache și poate provoca să oprească reproducerea.

Rezoluție

Pentru a rezolva această problemă, dezactivați sincronizare de marcă de timp pe gazdă prin utilizarea serviciilor de integrare, și apoi să configureze controlerul de domeniu virtualizate pentru a accepta implicită Windows Time Service (W32time) domeniu ierarhie sincronizare de marcă de timp.

Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Deschideți hiper-V Manager.
 2. Faceți clic pe Setări.
 3. Faceți clic pe Integrare consolidare servicii.
 4. Clare Sincronizare de marcă de timp opțiune.
 5. Ieșire hiper-V Manager.
 6. Reporniți serverul.

Referințe

Pentru mai multe informații despre controlerii de domeniu virtualizate, consultați Microsoft TechNet articolul Considerente de implementare pentru controlerele de domeniu virtualizate.

Proprietă?i

ID articol: 976924 - Ultima examinare: 13 august 2012 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
 • Microsoft Hyper-V Server 2008, când se utilizează cu:
  • Windows Server 2008 Datacenter
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Standard
 • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2, când se utilizează cu:
  • Windows Server 2008 R2 Datacenter
  • Windows Server 2008 R2 Enterprise
  • Windows Server 2008 R2 Standard
Cuvinte cheie: 
kbhyperv kbtshoot kbexpertiseinter kbsurveynew kbprb kbmt KB976924 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 976924

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com