Този проблем може да възникне, ако регистрацията при актуализация на софтуер MSI е повреден, или ако инсталирането на .NET Framework на компютъра е повреден.
За да решите този проблем, опитайте едно или Още действия Препоръчано от следните методи в последователността, те са включени.

Метод 1: Прикрепвам MSI софтуер актуализация регистрация корупцията въпроси

 1. За да коригирате MSI регистрацията при актуализация на софтуер корупцията въпроси автоматично, щракнете върху го оправя бутон или връзка и след това щракнете върху тичам вПреглед изтегляне диалоговия прозорец. След това, следвайте стъпките в поправка е съветникът.
  Забележка: Тази корекция, това не се отнася за Windows 8 или Windows RT.

  Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
  Коригиране на проблема
  Microsoft прикрепвам то 50123
  Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
  Забележка Този съветник да е само на английски език, но автоматичната корекция работи и за други езикови версии на Windows. Ако не сте на компютъра, който има този проблем, запишете го на флаш устройство или CD или DVD, обосновано решение и след това го стартирате на компютъра, който има проблем.

  За Още действия информация относно как да отстраните този проблем вижте Как към Прикрепвам MSI регистрацията при актуализация на софтуер корупцията въпроси.
 2. Посетете Windows Update и след това опитайте отново да инсталирате актуализациите. Или, Microsoft Update Сигурност Съществен.
 3. Опитайте да преинсталирате актуализацията на .NET Framework.
Ако проблемът не е отстранен, преминете към метод 2.

Метод 2: Възстановявам определителен член .NET рамки

Изтегляне Инструментът за поправка на Microsoft .NET Framework (платформа) за да поправите следните версии на .NET Framework и след това да преинсталирате .NET Framework актуализация:
 • .NET Framework 4
 • .NET Framework 3.5 SP1
 • .NET Framework 3.0 SP2
 • .NET Framework 2.0 SP2
За Още действия информация вижте Версия 2 на инструмента за поправка на Microsoft .NET Framework е наличен. Ако проблемът не е отстранен, или ако използвате други версии на .NET Framework, преминете към метод 3.

Метод 3: Деинсталиране и преинсталиране на .NET Framework

Използвайте инструмента за почистване на .NET Framework (платформа), за да деинсталирате множество версии на .NET Framework, и тогава възстановявам компоненти.

За да направите това, изпълнете следните стъпки:
 1. Излизам Ръководство на потребителя за .NET Framework (платформа) почистване инструмент.
 2. Изтегляне Инструмент за почистване на .NET framework.
 3. Когато получите подкана, щракнете върху Отворени след това щракнете върху Екстракт сега.
 4. В файлове, които извлечени щракнете двукратно върху cleanup_tool.exe.
  Ако се появи подкана за въвеждане на администраторска парола или за потвърждение, въведете парола и след това щракнете върху продължи.
 5. В Искате ли да изпълните .NET Рамки Setup чист полезност? съобщение, щракнете върху да.
 6. Щракнете върху да , за да приемете лицензионното споразумение.
 7. В прозореца на продукта за почистване щракнете върху списъка, изберете .NET Framework - всички версиии след това щракнете върху Изчистване сега.
  Забележка Определителен член чист оръдие не ви позволяват да премахнете .NET Framework 2.0 в Windows Vista или по-нови версии на Windows, защото на .NET Framework е инсталиран като операционна система компонент.
 8. След .NET Framework се отстранява, рестартирайте компютъра.
 9. Изтеглете и Инсталирайте следните компоненти:
  .NET Framework 1.1

  .NET Рамки 1.1 Service Pack 1 (SP1)

  Определителен член .NET Рамки 3.5 служба вързоп 1 (това ще инсталира .NET Framework 2.0 SP2 и .NET Framework 3.0 SP2)
 10. Рестартирайте компютъра.
 11. Посетете Windows Update отново и след това проверете за и инсталиране на актуализации.
 12. Опитайте да преинсталирате актуализацията на .NET Framework.

За повече информация

Други .NET Framework update инсталация проблеми

Също така можете да наблюдавате следните проблеми, когато инсталирате .NET Framework актуализации:
 • Актуализацията не е инсталиран.
 • Системата поддържа напомня ви да инсталирате тази актуализация, въпреки че вече сте го инсталирали.
 • Работния плот не се появява.

Разрешаване на тези проблеми при инсталиране

Ако имате един Препоръчано от тези проблеми, опитайте следните методи за разрешаване на проблема.

Метод 1: Рестартиране Windows Update компоненти и актуализирате вашия компютър
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението


За начално състояние компонентите на Windows Update автоматично, щракнете върху поправи бутон или връзка и след това щракнете върху тичам в изглед Препоръчано от въздуха изтегляне диалоговия прозорец. След това, следвайте стъпките в поправка е съветникът.

Забележка Това го оправя разтвор има два режима: по подразбиране и агресивни. Вие трябва да изпълните фиксира това обосновано решение в режим по подразбиране за да видите дали това решава вашия проблем с Windows Update, преди да го стартирате в режим на агресивни.

Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
Коригиране на проблема
Microsoft прикрепвам то Microsoft прикрепвам то 50202
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението


Бележка Този съветник да е само на английски език, но автоматичната корекция работи и за други езикови версии на Windows. Ако не сте на компютъра, който има този проблем, запишете го на флаш устройство или CD или DVD, обосновано решение и след това го стартирате на компютъра, който има проблем.

За Още действия информация за това как да начално състояние компонентите на Windows Update вижте следната статия:
http://support.Microsoft.com/KB/971058
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
Метод 2: Ръчно изтегляне на актуализация Препоръчано от линка и да го инсталирате в режим на "чисто" зареждане
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението


Препоръчваме ви да инсталирате актуализации в режим на "чисто" зареждане да се избегне прекъсване на програмите не Препоръчано от Microsoft. За да въведете режим на "чисто" зареждане на компютъра, изпълнете следните стъпки:
 1. Щракнете върху бутона Старт , тип msconfig в Трепвам Търся кутия, и след това натиснете Enter. Ако изпълнявате Windows 8 или Windows 8.1, въведете msconfig в екрана на стартиране и натиснете Enter.
 2. Ако се появи подкана за въвеждане на администраторска парола или за потвърждение, въведете паролата или щракнете върху продължи.
 3. В раздела Общи щракнете върху Селективно стартиране.
 4. Под Селективно стартиранеизчистете квадратчето Зареждане поправка при стартиране елементи .
 5. Щракнете върху раздела услуги , поставете отметка в квадратчето Скриване на Всички услуги на Microsoft и след това щракнете върху Забрани всички.
 6. Щракнете върху OK.
 7. Когато получите подкана, щракнете върху рестартиране.
 8. След рестартирането на компютъра, опитайте да актуализирате компютъра отново.
За Още действия информация относно този метод вижте следната статия в база знания на Microsoft:
331796 Извършване на чисто стартиране, за да определи дали фон програми пречат си игра или назначена програма
Ако не инсталирате актуализациите на .NET Framework когато получавате код на грешка 0x80070643 или 0x643, може да се наложи да събиране на допълнителна информация за регистриране за да отстраните вашия проблем. Тези регистрационни файлове могат да бъдат преразгледани Препоръчано от специалисти по поддръжката или ИТ специалисти, за да ви помогне да решите проблема.

Ако получите тази грешка при инсталиране на актуализации на Office, вижте Грешка 80070643 на Windows Update за обосновано решение.

За тази статия

ID на статията: 976982
Последен преглед: 09 януари 2014 г.
Важи за:: Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Pro, Windows Server 2012 R2 Datacenter, Windows Server 2012 R2 Essentials, Windows Server 2012 R2 Foundation, Windows Server 2012 R2 Standard, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Pro, Windows Server 2012 Datacenter, Windows Server 2012 Essentials, Windows Server 2012 Foundation, Windows Server 2012 Standard, Windows 7 Starter, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate, Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Ultimate, Windows Server 2008 Standard, Windows Server 2008 Enterprise, Windows Server 2008 Datacenter, Windows Server 2008 R2 Standard, Windows Server 2008 R2 Enterprise, Windows Server 2008 R2 Datacenter, Microsoft Windows XP Starter Edition, Microsoft Windows XP Home Edition, Microsoft Windows XP Professional
Strojov? p?elo?en? ?l?nek
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 976982
Желаете ли да предоставите обратна информация за тази статия?
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.