Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, εάν το εγγραφές ενημέρωσης λογισμικού MSI έχει καταστραφεί ή έχει καταστραφεί η εγκατάσταση του .NET Framework στον υπολογιστή.
Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, δοκιμάστε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες μεθόδους με τη σειρά που παρουσιάζονται.

Μέθοδος 1: Διορθώσετε ζητήματα καταστροφής του δήλωσης ενημέρωσης λογισμικού MSI

 1. Για να διορθώσετε εγγραφές ενημέρωσης λογισμικού MSI ζητήματα καταστροφής αυτόματα, κάντε κλικ στο κουμπί του Fix it κουμπί ή να συνδέσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση σε τοΠροβολή λήψη παράθυρο διαλόγου. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα στην ενημέρωση κώδικα του οδηγού.
  Σημείωση: Αυτή η ενημέρωση κώδικα δεν ισχύει για τα Windows 8 ή Windows ορθογώνιο

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
  Επίλυσης της Microsoft 50123
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Σημείωση Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στην αγγλική γλώσσα, αλλά η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows. Εάν δεν είστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την αυτόματη λύση σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD ή DVD, και στη συνέχεια να τις εκτελέσετε αργότερα στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, ανατρέξτε στο θέμα Πώς να διορθώσετε εγγραφές ενημέρωσης λογισμικού MSI ζητήματα καταστροφής.
 2. Επισκεφθείτε την τοποθεσία Windows Update και, στη συνέχεια, προσπαθήστε ξανά να εγκαταστήσετε τις ενημερωμένες εκδόσεις. Ή, Ενημέρωση Θεμελιώδη ζητήματα ασφαλείας της Microsoft.
 3. Προσπαθήστε να εγκαταστήσετε ξανά την ενημερωμένη έκδοση του .NET Framework.
Εάν το ζήτημα δεν επιλυθεί, προχωρήστε στη μέθοδο 2.

Μέθοδος 2: Επιδιόρθωσης του .NET Framework

Λήψη του Εργαλείο επιδιόρθωσης του Microsoft .NET Framework Για να επιδιορθώσετε τις ακόλουθες εκδόσεις του .NET Framework, και στη συνέχεια εγκαταστήστε ξανά την ενημερωμένη έκδοση του .NET Framework:
 • Το .NET Framework 4
 • Το .NET Framework 3.5 SP1
 • Το .NET Framework 3.0 SP2
 • Το .NET Framework 2.0 SP2
Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο θέμα Το εργαλείο επιδιόρθωσης του Microsoft .NET Framework έκδοση 2 είναι διαθέσιμη. Εάν δεν επιλυθεί το ζήτημα ή εάν χρησιμοποιείτε άλλες εκδόσεις του .NET Framework, προχωρήστε στη μέθοδο 3.

Μέθοδος 3: Να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε το .NET Framework

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο εκκαθάρισης του .NET Framework για να απεγκαταστήσετε πολλές εκδόσεις του .NET Framework και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε πάλι τα στοιχεία.

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ανάληψη ελέγχου το .NET Framework εκκαθάρισης εργαλείο εγχειρίδιο.
 2. Λήψη του Εργαλείο εκκαθάρισης του .NET framework.
 3. Όταν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Εξαγωγή τώρα.
 4. Στα αρχεία που έχετε εξαγάγει, κάντε διπλό κλικ στο cleanup_tool.exe.
  Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί συνέχεια.
 5. Με το Θέλετε να εκτελέσετε το .NET Framework εκκαθάρισης βοηθητικού προγράμματος εγκατάστασης; εμφανίζεται το μήνυμα, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι για να αποδεχτείτε την άδεια χρήσης.
 7. Στο παράθυρο " προϊόν για εκκαθάριση ", κάντε κλικ στη λίστα, επιλέξτε .NET Framework - όλες οι εκδόσειςκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκκαθάριση τώρα.
  Σημείωση Το εργαλείο εκκαθάρισης σας επιτρέπει να καταργήσετε το .NET Framework 2.0 στα Windows Vista ή νεότερες εκδόσεις των Windows, επειδή το .NET Framework έχει εγκατασταθεί ως ένα στοιχείο του λειτουργικού συστήματος.
 8. Μετά την κατάργηση του .NET Framework, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή.
 9. Κάντε λήψη και εγκατάσταση των ακόλουθων στοιχείων:
  Το .NET Framework 1.1

  Το .NET Framework 1.1 Service Pack 1 (SP1)

  Το .NET Framework 3.5 Service Pack 1 (αυτό θα εγκαταστήσει το .NET Framework 2.0 SP2 και το .NET Framework 3.0 SP2)
 10. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή.
 11. Ξανά, επισκεφθείτε το Windows Update και, στη συνέχεια, έλεγχος και η εγκατάσταση ενημερωμένων εκδόσεων.
 12. Προσπαθήστε να εγκαταστήσετε ξανά την ενημερωμένη έκδοση του .NET Framework.

Για περισσότερες πληροφορίες

Άλλα ζητήματα εγκατάστασης ενημερωμένης έκδοσης του .NET Framework

Ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα ζητήματα όταν εγκαθιστάτε ενημερωμένες εκδόσεις του .NET Framework:
 • Η ενημερωμένη έκδοση δεν είναι εγκατεστημένη.
 • Το σύστημα παρακολουθεί υπενθυμίζοντάς σας για να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, ακόμα και αν έχετε ήδη εγκαταστήσει.
 • Δεν εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας.

Επίλυση για αυτά τα ζητήματα εγκατάστασης

Εάν αντιμετωπίζετε ένα από αυτά τα θέματα, δοκιμάστε τις ακόλουθες μεθόδους για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα.

Μέθοδος 1: Επαναφορά Windows Update στοιχεία και την ενημέρωση του υπολογιστή σας
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας


Για να επαναφέρετε αυτόματα τα στοιχεία του Windows Update, κάντε κλικ στο κουμπί Αυτόματη επίλυση ή τη σύνδεση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση σε το Προβολή λήψη διαλόγου. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα στην ενημέρωση κώδικα του οδηγού.

Σημείωση Αυτή η αυτόματη επίλυση έχει δύο λειτουργίες: προεπιλογή και προοδευτική. Θα πρέπει να εκτελέσετε την επιδιόρθωση της λύσης στην προεπιλεγμένη κατάσταση λειτουργίας για να δείτε αν αυτό επιλύει το πρόβλημα με το Windows Update πριν από την εκτέλεση σε λειτουργία χωρίς επιβεβαίωση.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Microsoft αυτόματη επιδιόρθωση Microsoft του 50202
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας


Σημείωση Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στην αγγλική γλώσσα, αλλά η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows. Εάν δεν είστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την αυτόματη λύση σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD ή DVD, και στη συνέχεια να τις εκτελέσετε αργότερα στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επαναφορά των στοιχείων του Windows Update, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο:
http://support.Microsoft.com/KB/971058
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Μέθοδος 2: Με μη αυτόματο τρόπο την ενημερωμένη έκδοση από τη σύνδεση λήψης και εγκαταστήσετε σε κατάσταση καθαρής εκκίνησης
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας


Συνιστούμε να εγκαταστήσετε τις ενημερωμένες εκδόσεις σε κατάσταση καθαρής εκκίνησης, για να αποφευχθεί η διακοπή των προγραμμάτων δεν είναι της Microsoft. Για να εισαγάγετε την κατάσταση καθαρής εκκίνησης σε έναν υπολογιστή, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη , πληκτρολογήστε Msconfig με την Έναρξη αναζήτησης πλαίσιο και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter. Εάν εκτελείτε Windows 8 ή Windows 8.1, πληκτρολογήστε msconfig στην οθόνη Έναρξη και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter.
 2. Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή κάντε κλικ στο κουμπί συνέχεια.
 3. Στην καρτέλα Γενικά , κάντε κλικ στο κουμπί " Εκκίνηση".
 4. Στην περιοχή Εκκίνηση, καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου Φόρτωση στοιχείων εκκίνησης .
 5. Κάντε κλικ στην καρτέλα υπηρεσίες , κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου " Απόκρυψη όλων των υπηρεσιών της Microsoft " και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Απενεργοποίηση όλων.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 7. Όταν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στην επιλογή επανεκκίνηση.
 8. Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, προσπαθήστε πάλι να ενημερώσετε τον υπολογιστή σας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη μέθοδο, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
331796 Εκτελέστε μια καθαρή εκκίνηση για να προσδιορίσετε αν ο προγράμματα στο παρασκήνιο δημιουργούν παρεμβολές από το παιχνίδι ή το πρόγραμμα
Εάν δεν εγκαθιστάτε τις ενημερωμένες εκδόσεις του .NET Framework όταν εμφανίζεται ο κωδικός σφάλματος 0x80070643 ή 0x643, ίσως χρειαστεί να συλλογή πρόσθετων πληροφοριών καταγραφής Για να αντιμετωπιστεί το ζήτημά σας. Αυτά τα αρχεία καταγραφής μπορούν να εξετάζονται από τους επαγγελματίες υποστήριξης ή οι επαγγελματίες τεχνολογιών πληροφορικής για να προσδιορίσετε το ζήτημα.

Εάν λάβετε αυτό το σφάλμα κατά την εγκατάσταση ενημερωμένων εκδόσεων του Office, ανατρέξτε στο θέμα Σφάλμα 80070643 του Windows Update για τη λύση.

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Αναγν. άρθρου: 976982
Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:: Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Pro, Windows Server 2012 R2 Datacenter, Windows Server 2012 R2 Essentials, Windows Server 2012 R2 Foundation, Windows Server 2012 R2 Standard, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Pro, Windows Server 2012 Datacenter, Windows Server 2012 Essentials, Windows Server 2012 Foundation, Windows Server 2012 Standard, Windows 7 Starter, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate, Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Ultimate, Windows Server 2008 Standard, Windows Server 2008 Enterprise, Windows Server 2008 Datacenter, Windows Server 2008 R2 Standard, Windows Server 2008 R2 Enterprise, Windows Server 2008 R2 Datacenter, Microsoft Windows XP Starter Edition, Microsoft Windows XP Home Edition, Microsoft Windows XP Professional
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 976982
Θέλετε να κάνετε σχόλια για αυτό το άρθρο;
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.