Citrix DNE fungerar inte med inbyggd drivrutin för Windows 7 mobilt bredband

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 977999 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Symptom

Uppgradering från en tidigare version av Windows till Windows 7 eller Windows Server 2008 R2. Sedan fungerar inte ett fristående program som använder Citrix DNE med inbyggd drivrutin för Windows 7 mobilt bredband.

Obs!
  • Ett exempel på en tredje parts program är ett virtuellt privat nätverk (VPN).
  • Det här problemet uppstår bara när du använder en NDIS Network Driver Interface Specification () mellanliggande drivrutin, till exempel Citrix DNE med inbyggd drivrutinen i Windows 7 mobilt bredband. Enheter som använder NDIS-drivrutiner för äldre påverkas inte.

Orsak

Den aktuella versionen av Citrix DNE är en NDIS-mellandrivrutin som baseras på NDIS 5.0. Inbyggd drivrutin för Windows 7 mobilt bredband och kompatibla enheter är baserade på NDIS 6.2. Tidigare mellanliggande drivrutiner som är baserade på NDIS 4.x eller NDIS 5.x har ett känt kompatibilitetsproblem med inbyggd drivrutin för Windows 7 mobilt bredband.

Workaround

Du kan uppdatera en NDIS-mellandrivrutin till NDIS 6.x-baserade ljus vikt Filter (LWF). Kontakta Citrix DNE stöd för att uppdatera din Citrix DNE till Citrix DNE LWF, skicka ett e-postmeddelande till följande e-postadress:
support.dni@Citrix.co

Mer Information

Citrix DNE

Mer information om Citrix DNE finns på följande webbplats:
http://www.Citrix.com/Lang/English/LP/lp_1680845.asp

Kompatibel VPN-klienter

Mer information om VPN-klienter från andra tillverkare som fungerar på Windows 7 finns på följande Microsoft-webbplats:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd787668 (WS.10) .aspx

Mobilt bredband

Om du vill kontrollera om mobilt bredband enheten är kompatibel med inbyggd drivrutin för Windows 7 mobilt bredband finns på följande Microsoft-webbplats:
Windows 7 Compatibility Center
Så här kontrollerar du om du använder den inbyggda Windows 7 mobilt bredband drivrutinen
Klicka på Start
Dölj bildenVisa bilden
Start-knappen
, typ Ncpa.cpl i sökrutan och tryck på RETUR.

Om du använder inbyggd drivrutin för mobilt bredband och en enhet är ansluten, finns ett kort som visas som "Mobilt bredband".
Produkter från andra tillverkare som diskuteras i den här artikeln tillverkas av företag som är oberoende av Microsoft. Microsoft lämnar inga garantier, underförstådda eller andra, om prestanda eller tillförlitlighet hos dessa produkter.

Egenskaper

Artikel-id: 977999 - Senaste granskning: den 6 juni 2013 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Starter
  • Windows 7 Ultimate
Nyckelord: 
kbtshoot kbexpertiseinter kbsurveynew kbprb kbmt KB977999 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 977999

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com