Παραμένει κρυπτογραφημένο κενό φάκελο σε έναν υπολογιστή που εκτελεί τα Windows Vista μετά τη μετακίνηση του φακέλου σε ένα κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 978175 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μπορείτε να έχετε ένα φάκελο που έχει κρυπτογραφηθεί από τη λειτουργία του συστήματος αρχείων κρυπτογράφησης (EFS) σε έναν υπολογιστή που εκτελεί τα Windows Vista. Όταν μετακινείτε τον κρυπτογραφημένο φάκελο σε ένα κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου που δεν είναι κρυπτογραφημένα, το φάκελο και τα αρχεία που περιέχονται στο φάκελο μετακινούνται με επιτυχία. Κενή κρυπτογραφημένο φάκελο που έχει το ίδιο όνομα με τον κρυπτογραφημένο φάκελο, ωστόσο, παραμένει στον υπολογιστή προέλευσης.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Διαγράψτε τον κενό φάκελο με μη αυτόματο τρόπο.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 978175 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Ultimate
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertisebeginner kbtshoot kbsurveynew kbprb kbmt KB978175 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:978175

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com