MS10-060: Beskrivelse af sikkerhedsopdateringen til Microsoft Silverlight: 10. august 2010

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 978464 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

INTRODUKTION

Microsoft har udgivet sikkerhedsbulletin MS10-060. Du kan finde sikkerhedsbulletinen i sin fulde længde på et af følgende Microsoft-websteder. Webstederne er evt. på engelsk:

Sådan får du hjælp og support til denne sikkerhedsopdatering

Som privat bruger kan du få gratis support ved at kontakte din lokale Microsoft-afdeling. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du kontakter din lokale Microsoft-afdeling angående support til problemer med sikkerhedsopdateringer, ved at besøge webstedet Microsoft International Support:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?rdpath=4
Kunder i Nordamerika kan også få adgang til ubegrænset gratis support via e-mail eller til ubegrænset individuel support via chat ved at besøge følgende Microsoft-websted. Siden er evt. på engelsk:
http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?&prid=7552
Som virksomhedskunde kan du få support til sikkerhedsopdateringer gennem dine sædvanlige kontaktpersoner i supportsager.

Yderligere Information

Forudsætninger

Inden du installerer sikkerhedsopdateringen til på en Macintosh-computer, skal du kontrollere, at der er installeret Mac OS X 10.4.11 (Leopard) eller en nyere version af Mac OS X-operativsystemet på den Intel-baserede Macintosh-computer.

Du kan kontrollere, at computeren overholder disse krav, ved at klikke på Om denne Mac i Apple-menuen.

Du kan finde flere oplysninger om systemkravene til Silverlight på både Windows- og Mac-operativsystemer på følgende websted:
Hent systemkravene til Microsoft Silverlight

Sådan anskaffes opdateringen

Følgende fil kan hentes fra Microsoft Download Center:

Skjul billedetUdvid billedet
Hent
Hent pakken med sikkerhedsopdateringen til Microsoft Silverlight nu.

Udgivelsesdato: 10. august 2010

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du henter Microsoft-supportfiler, ved at klikke på nedenstående artikelnummer for at få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base:
119591 Sådan hentes Microsoft-supportfiler på onlinetjenester
Microsoft har scannet denne fil for virus. Microsoft har anvendt de nyeste antivirusprogrammer, der var tilgængelige på det tidspunkt, filen blev lagt ud. Filen er gemt på servere med forbedret sikkerhed, hvilket medvirker til at forhindre uautoriserede ændringer af filen.

Bemærk! Dette er en artikel til hurtig udgivelse, som er oprettet direkte i Microsofts supportafdeling. Oplysningerne i artiklen præsenteres som de og behandler aktuelle problemer. Fordi artiklen er blevet udgivet hurtigt, kan der forekomme slåfejl, og artiklen kan blive redigeret uden varsel. Se andre forbehold under Vilkår for anvendelse.

Egenskaber

Artikel-id: 978464 - Seneste redigering: 13. august 2010 - Redigering: 1.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Microsoft Silverlight for Windows
  • Microsoft Silverlight for Macintosh
Nøgleord: 
kbsecadvisory kbsecbulletin kbsecurity kbsecvulnerability kbsurveynew kbfix kbbug kbqfe kbexpertiseinter kbpubtypekc KB978464

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com