Ο κωδικός σφάλματος όταν χρησιμοποιείτε το Windows Update ή Microsoft Update για να εγκαταστήσετε τις ενημερωμένες εκδόσεις σε έναν υπολογιστή που έχει εγκατεστημένο το SQL Server 2005: "0x737D"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 978597 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν εγκαθιστάτε τις ενημερωμένες εκδόσεις, χρησιμοποιώντας το Windows Update ή Microsoft Update, λαμβάνετε το ακόλουθο κωδικό σφάλματος:
0x737D

Επιπλέον, ενδέχεται να εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Εγκατάσταση του SQL Server δεν είναι δυνατό να αναβαθμίσει την καθορισμένη περίοδο λειτουργίας επειδή η προηγούμενη αναβάθμιση δεν ολοκληρώθηκε.
ΣΗΜΕΙΩΣΗMicrosoft SQL Server 2005 μπορεί να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας όταν εγκαθιστάτε εφαρμογές, όπως η συλλογή φωτογραφιών των Windows Live και αλληλογραφία του Windows Live.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μιας ενημερωμένης έκδοσης για το SQL Server 2005.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, ολοκληρώστε την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης του SQL Server 2005 και στη συνέχεια να ενεργοποιήσετε πρόσθετες ενημερωμένες εκδόσεις.

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:).

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕπειδή υπάρχουν διάφορες εκδόσεις των Microsoft Windows, τα ακόλουθα βήματα ίσως να διαφέρουν στον υπολογιστή σας. Εάν διαφέρουν, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση του προϊόντος σας, για να ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα.
 1. Κάντε κλικStart
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Κουμπί ' Έναρξη '
  Κάντε κλικΟ πίνακας ελέγχουΚάντε κλικΠρογράμματα (Programs), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΠρογράμματα και δυνατότητες.
 2. Επιλέξτε την παρουσία του SQL Server 2005, για να επιδιορθώσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΑλλαγή.
 3. ΣτοΕπιλογή στοιχείωντο παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπίΟ μηχανισμός βάσης δεδομένων, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενο.
 4. ΣτοΔυνατότητα συντήρησηςτο παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπίΟ μηχανισμός βάσης δεδομένων, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενο.
 5. ΣτοΕγκατάσταση του Microsoft SQL Server 2005το παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενο.
 6. ΣτοΈλεγχος ρύθμισης παραμέτρων συστήματοςΚάντε κλικΕπόμενο.
 7. ΣτοΑλλαγή ή κατάργηση παρουσίαςτο παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπίΟλοκληρώστε την εγκατάσταση.
 8. ΣτοΣφάλμα και ρυθμίσεις αναφοράς χρήσηςτο παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενο.
 9. ΣτοΈτοιμο για την ενημερωμένη έκδοσητο παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπίΕγκατάσταση (Install).
 10. ΣτοΠρόοδος του προγράμματος εγκατάστασηςτο παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενο, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΦινλανδικά.
 11. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ξεκινήστε το Windows Update και ελέγξτε για ενημερωμένες εκδόσεις.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 978597 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows Update
 • Microsoft Update
 • Microsoft SQL Server 2005 Developer Edition
 • Microsoft SQL Server 2005 Enterprise Edition
 • Microsoft SQL Server 2005 Express Edition
 • Microsoft SQL Server 2005 Standard Edition
 • Microsoft SQL Server 2005 Workgroup Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertisebeginner kbtshoot kbsurveynew kbprb kbmt KB978597 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:978597

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com