Foutbericht wanneer u een Volume Shadow Copy Service terugzetbewerking uitvoeren: "0x80042409"

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 978773 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

U kunt back-up van een Volume Shadow Copy Service (VSS) of een VSS-terugzetbewerking uitvoeren. Tijdens de back-up of terugzetten, wordt een gebeurtenis van de volgende strekking geschreven naar het toepassingslogboek:

Gebeurtenis-ID: 12289

Fout van de Volume Shadow Copy-Service: onverwachte fout een oudere schrijver sessiestatus wordt verwijderd. . HR = 0x80042409, schrijver status is niet beschikbaar voor een of meer schrijvers. Het maximum aantal beschikbare back-up terugzetten sessiestatus mogelijk een schrijver bereikt.

Bewerking: Gebeurtenis preRestore

Context:
Oude momentopname instellen: {41379de8-f7e7-4 c 76-bb47-7f080443e189}
Oude bewerking: 1019
Oude status: 5
Oude fout: 0x800423f4
Oude uitgebreide fout hr: 0x1
Oude uitgebreide foutmelding: 0
Uitvoeringscontext: Writer
Klasse-Id van schrijver: {66841cd4-6ded-4f4b-8f17-fd23f8ddc3de}
Naam Schrijver: Microsoft Hyper-V VSS
Schrijver ID van schrijverinstantie: {7eef8900-84b4-406e-a461-ce19e5e7ae7f}

Oorzaak

Deze fout treedt op omdat de sessiestatus van een back-up of terugzetten in VSS writer niet correct wordt opgeruimd. VSS writer-infrastructuur sessiestatus objecten gemaakt voor elke sessie maken en terugzetten waarin een VSS-schrijver deelneemt. Onder normale omstandigheden worden de schrijver session state-objecten opgeschoond wanneer ze niet worden gebruikt. Normale sessie staat cleanup vindt plaats onder de volgende omstandigheden:
  • De back-uptoepassing verzendt eenBackupCompletereactie en controleert u de status van schrijver via eenGatherWriterStatus.
  • De back-uptoepassing verzendt eenPostRestorereactie en controleert u de status van schrijver via eenGatherWriterStatusquery.
  • De schrijvers ontvangen van de callback OnAbort-gebeurtenis voor de sessie. De callback OnAbort-gebeurtenis wordt aangeroepen wanneer de back-sessie expliciet is mislukt met back-toepassing, door de schrijver of met de VSS-infrastructuur.
VSS writer-infrastructuur uitvoert van de resterende sessiestatus periodieke garbagecollection. De infrustructure zich vervolgens aanmeldt vorige gebeurtenislogboek voor elk object session state die ouder is dan twee dagen. Het gebeurtenislogboek is bedoeld om afgebroken sessies in de schrijver op een toepassing vastloopt zodat back duiden kan identificeren. U kunt meerdere soortgelijke gebeurtenissen in snelle opeenvolging van meerdere schrijvers die aangeven dat er een reeks onvolledige back-up of terugzetten sessies zien. Dit gedrag is meest gezien in testomgevingen.

Workaround

Periodieke exemplaren van deze fout negeren. Gerelateerde gebeurtenis vastgelegd in reactie op garbage collectie activiteiten die worden gestart door een back-up of herstelbewerking. Deze fouten worden echter niet zijn gerelateerd aan de actieve back-up of sessie herstellen. Als de fout consistent worden gereproduceerd, zorg ervoor dat de back-leverancier alle VSS backup sessie cleanup richtsnoeren volgt.

Eigenschappen

Artikel ID: 978773 - Laatste beoordeling: zaterdag 19 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Server 2008 R2 Datacenter
  • Windows Server 2008 R2 Enterprise
  • Windows Server 2008 R2 Standard
  • Windows Server 2008 Datacenter
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Standard
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbtshoot kbmt KB978773 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:978773

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com