Mesajul de eroare "calea de rețea nu a fost găsit" când încercați să porniți serviciul Server pe un computer care execută Windows Server 2008 R2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 978856 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Pe un computer care execută Windows Server 2008 R2, nu poate porni serviciul Server. În acest scenariu, următoarele evenimente sunt înregistrate în Jurnalul de sistem:

Numele de log: sistem
Sursa: Managerului de Control servicii
Data: dată & timp
ID eveniment: 7023
Task Categorie: nici unul
Nivel: eroare
Descriere: Serviciul Server reziliat cu următoarea eroare: calea de rețea nu a fost găsit.

- și -

De asemenea, primiți următorul mesaj de eroare dacă încercați să porniți manual serviciul Server:

Nu a fost găsit calea de re?ea.

Pe un Windows Server 2008 R2 Cluster, vedem că serviciul Cluster de început, dar toate resursele de Cluster de tip 'NetName' Arată 'Failed' în managerul de resurse de Cluster. De asemenea, administratorul Failover Cluster nu se poate conecta la cluster-ului și sunt înregistrate următoarele erori în Jurnalul de sistem:

Numele de log: sistem
Sursa: Managerului de Control servicii
Data: dată & timp
ID eveniment: 7023
Task Categorie: nici unul
Tip: eroare
Descriere: Serviciul Server reziliat cu următoarea eroare: Logon Failure: numele de cont țintă este incorectă.

- și -

Numele de log: sistem
Sursa: Kerbeors
Data: dată & timp
ID eveniment: 4
Task Categorie: nici unul
Tip: eroare
Descriere: Kerberos client primit un error KRB_AP_ERR_MODIFIED de pe server clusternode$. Numele țintă folosit a fost CIFS/clusterapp.domain.intern. Acest lucru indică faptul că serverul țintă nu a reușit pentru a decripta biletul furnizate de către client. Aceasta se poate întâmpla atunci când numele principal de server ?intă (SPN) se înregistrează dintr-un cont diferit de contul serviciului țintă este folosind. Vă rugăm să se asigure că țintă SPN este inregistrat pe, și doar înregistrate pe contul utilizat de server. Această eroare se poate întâmpla, de asemenea, atunci când serviciul țintă este folosind o parolă diferită pentru contul de serviciu ?intă decât ceea ce Kerberos cheie de distribuție Center (KDC) are pentru contul de serviciu țintă. Asigurați-vă că serviciul pe server și KDC sunt ambele actualizat pentru a utiliza parola curentă. Dacă numele serverului nu este pe deplin calificat, și țintă (domeniuhosting.domain.intern) este diferit de la client (domeniuhosting.domain.intern), verificați dacă acolo ești numit identic server conturi în aceste două domenii, sau utilizați numele complet calificat pentru a identifica pe server.

- și -

De asemenea, primiți următorul mesaj de eroare în Failover Cluster Manager dacă încercați să vă conectați la cluster-ului:

' Eroare încercarea de a afișa configurația cluster-ului.Conexiune la cluster-ului nu este permisă deoarece nu sunteți Administrator pe nodurile Cluster. "


CAUZĂ

Această problemă apare deoarece (variabile) calea sistemcalea %) conține o cale Universal Naming Convention (UNC).

Notă Pentru a vizualiza variabila path sistemul, utilizați calea comanda.

O cale de sistem care conține o cale UNC poate provoca probleme grave de sistem și probleme de software severă. Prin urmare, o cale de sistem care conține o cale UNC este acceptat.

REMEDIERE

Pentru a soluționa această problemă, ștergeți căile UNC din variabila path sistem. În cazul în care căile UNC trebuie adăugate variabile de mediu, utilizați variabila de mediu path utilizator.

Proprietă?i

ID articol: 978856 - Ultima examinare: 18 noiembrie 2011 - Revizie: 0.1
SE APLICĂ LA:
  • Windows Server 2008 R2 Datacenter
  • Windows Server 2008 R2 Enterprise
  • Windows Server 2008 R2 Standard
Cuvinte cheie: 
kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbtshoot kbmt KB978856 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, nu de un traducător. Deoarece Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, toate articolele din Baza noastră de cunoștințe vor fi disponibile în limba dvs. nativă. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, precum în cazul în care un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. nativă. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nicio inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții săi. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:978856

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com