Audio afspelen en opnemen toepassingen vastlopen.

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 979303 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen
Bron:Ondersteuning van Microsoft

SNELLE PUBLICATIE

SNELLE PUBLICATIE ARTIKELEN BEVATTEN INFORMATIE RECHTSTREEKS VAN BINNEN DE ORGANISATIE VAN MICROSOFT SUPPORT. DE HIERIN VERVATTE INFORMATIE IS GEMAAKT IN REACTIE OPKOMENDE OF UNIEKE ONDERWERPEN OF BESTEMD AANVULLING ANDERE KNOWLEDGE BASE INFORMATIE.

ActieEen toepassing waarmee audio afspelen en opnemen van geluid tegelijk worden uitgevoerd. Dit is een typisch scenario wanneer uw toepassing VoIP (Voice over Internet Protocol)-software.

Resultaat

De toepassing vaak hangen.

OorzaakWaveUit API op Windows 7 kan soms audiosamples juist verwerkt wanneer de reactie van uw audio-apparaat traag is.

Er is een probleem op hoe de API WaveUit audio afspelen en opnemen van geluid aanvragen ingediend door uw toepassing verwerkt.

Resolutie

De correctie voor deze fout is beschikbaar in KB 981679:

981679 Een toepassing die wordt vastgelegd en wordt audio afgespeeld reageert niet meer in Windows 7 of Windows Server 2008 R2

DISCLAIMER

MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS DOEN GEEN TOEZEGGINGEN OF GARANTIES OVER DE GESCHIKTHEID, BETROUWBAARHEID OF JUISTHEID VAN DE GEGEVENS OPGENOMEN IN DE DOCUMENTEN EN BIJBEHORENDE GRAFISCHE AFBEELDINGEN OP DEZE WEBSITE (DE "MATERIALEN") VOOR ELK DOEL BEKENDGEMAAKT. DE MATERIALEN KUNNEN TECHNISCHE ONVOLKOMENHEDEN OF DRUKFOUTEN BEVATTEN EN KUNNEN OP ELK GEWENST MOMENT ZONDER KENNISGEVING WORDEN GEWIJZIGD.

VOOR ZOVER MAXIMAAL IS TOEGESTAAN DOOR TOEPASSELIJK RECHT, MICROSOFT EN/OF HAAR LEVERANCIERS WIJZEN EN ALLE VERKLARINGEN, GARANTIES EN VOORWAARDEN UITSLUITEN OF EXPRESS, IMPLICIET OF WETTELIJK ZIJN, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT DE VERKLARINGEN, GARANTIES OF VOORWAARDEN VAN TITEL, NIET INBREUK, TOEREIKENDE VOORWAARDE OF KWALITEIT, VERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL, VAN DE MATERIALEN.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 979303 - Laatste beoordeling: dinsdag 11 september 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Ultimate N
 • Windows 7 Starter N
 • Windows 7 Professional N
 • Windows 7 Home Premium N
 • Windows 7 Enterprise N
Trefwoorden: 
kbrapidpub kbnomt kbmt KB979303 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 979303

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com