"Ο publisher δεν είναι δυνατό να ανοίξει το αρχείο" σφάλμα στο Windows 7 ή Windows 8

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 979642 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Εάν είστε πελάτης μικρών επιχειρήσεων, βρείτε πρόσθετη αντιμετώπιση προβλημάτων και εκμάθηση πόρων με το Υποστήριξη για μικρές επιχειρήσεις .
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων
Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται σε έναν Windows 7 ή Windows 8 περιβάλλον όταν ένα αρχείο του Microsoft Publisher περιέχει κατεστραμμένα αντικείμενα OLE. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ανοίξτε το αρχείο σε μια άλλη έκδοση των Windows και, στη συνέχεια, κάντε ένα από τα εξής:
  • Διαγράψτε τα αντικείμενα OLE και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το αρχείο ως αρχείο του Publisher.
  • Αποθηκεύστε το αρχείο ως αρχείο-εκδότη. Για παράδειγμα, αποθηκεύστε το ως αρχείο .pdf.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα Windows 7 και 8 των Windows χρησιμοποιεί μια νέα διαδικασία επικύρωσης για αντικείμενα OLE. Αυτό το "Ο Publisher δεν είναι δυνατό να ανοίξει το αρχείο" μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να ανοίξετε ένα αρχείο που περιέχει τα εναύσματα διαδικασία κατεστραμμένα αντικείμενα OLE.

Τι είναι το OLE;

OLE είναι μια τεχνολογία ενοποίησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε κοινή χρήση πληροφοριών μεταξύ προγραμμάτων. Τα αντικείμενα OLE στον Publisher μπορεί να κυμαίνεται από ένα υπολογιστικό φύλλο του Excel σε μια παρουσίαση του PowerPoint σε εικόνα bitmap.

Βρείτε περισσότερες συμβουλές, τεχνάσματα και ευκαιρίες εκμάθησης σε http://smallbusiness.Support.Microsoft.com.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 979642 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbtshoot kbsurveynew kbprb kbmt KB979642 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 979642

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com