Η μέθοδος Window.focus δεν λειτουργεί στον Internet Explorer 8

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 979954 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Μπορείτε να αναπτύξετε μια ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί τοWindow.Focusμέθοδος για να ορίσετε την εστίαση του παραθύρου του Internet Explorer. Στη συνέχεια, αναζητήστε αυτήν την ιστοσελίδα στον Windows Internet Explorer 8. Μετά την ελαχιστοποίηση του παραθύρου του Internet Explorer, τοWindow.Focusη μέθοδος δεν επιστρέφει αυτήν την ιστοσελίδα σε πρώτο πλάνο της οθόνης. Αυτό το ζήτημα προκύπτει όταν κάνετε περιήγηση σε αυτήν την ιστοσελίδα σε μια ζώνη ασφαλείας που σας δίνει τη δυνατότηταπροστατευμένη κατάσταση λειτουργίας.

Για τα βήματα για την αναπαραγωγή αυτού του ζητήματος, ανατρέξτε στην ενότητα "Περισσότερες πληροφορίες".

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται εξαιτίας μιας αλλαγής αρχιτεκτονικού Χαλαρά συνδεδεμένα Internet Explorer στον Internet Explorer 8.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Windows Internet Explorer. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Windowsupdate.microsoft.com
Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Windows Internet Explorer, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspx
ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτή η ενημερωμένη έκδοση συμπεριλήφθηκε πρώτη φορά στην ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας980182(MS10-018). Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
980182MS10-018: Αθροιστική ενημερωμένη για τον Internet Explorer

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τοεστίασηη μέθοδος, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Εισαγωγή στη μέθοδο εστίασης

Βήματα για την αναπαραγωγή αυτού του ζητήματος

 1. Δημιουργήστε την ακόλουθη ιστοσελίδα:
  <html><head>
  <meta http-equiv="refresh" content="5" />
  <title>this is a test page</title>
  <script>
  function foo()
  {
    window.focus();
  }
  </script>
  </head>
  <body onload="foo()">
  Hello World
  </body>
  </html>
 2. Περιηγηθείτε στη σελίδα Web σε μια ζώνη προστατευμένη κατάσταση λειτουργίας με δυνατότητα ασφαλείας του Internet Explorer 8.
 3. Ελαχιστοποίηση του παραθύρου του Internet Explorer και να περιμένετε περίπου πέντε δευτερόλεπτα.
Στην περίπτωση αυτή, η ιστοσελίδα αναμένεται να επιστρέψει σε πρώτο πλάνο της οθόνης. Ωστόσο, η σελίδα φωτίζεται στη γραμμή εργασιών στη θέση.
Σημείωση Αυτό είναι ένα άρθρο «ΤΑΧΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ» που δημιουργήθηκε απευθείας από τον οργανισμό υποστήριξης της Microsoft. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο, παρέχονται ως απόκριση σε θέματα που προκύπτουν. Ως αποτέλεσμα της ταχύτητας διάθεσής του, το υλικό ενδέχεται να έχει τυπογραφικά λάθη και να αναθεωρηθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Ανατρέξτε στους Όρους χρήσης για άλλα ζητήματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 979954 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Internet Explorer 8
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseinter kbsurveynew kbprb kbmt KB979954 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:979954

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com