Μήνυμα λάθους κατά την προσπάθειά σας να συγχρονίσετε Κέντρου συσκευών Windows Mobile με το Outlook 2010 ή Outlook 2013

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 980513 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να συγχρονίσετε Κέντρου συσκευών Windows Mobile με μια εγκατάσταση 64-bit του Microsoft Outlook 2010 και Microsoft Outlook 2013 ή με ένα κλικ-εγκατάστασης του Microsoft Outlook 2010, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Είτε δεν υπάρχει προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτη αλληλογραφίας ή το τρέχον πρόγραμμα πελάτης αλληλογραφίας δεν μπορεί να εκπληρώσει την αίτηση ανταλλαγής μηνυμάτων. Εκτελέστε το Microsoft Outlook και να το ορίσετε ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτη αλληλογραφίας

Ωστόσο, το Κέντρο κινητών συσκευών των Windows μπορεί να συγχρονίσει σωστά με μια εγκατάσταση 32-bit του Outlook 2010 που χρησιμοποιεί μια τυπική εγκατάσταση MSI. Επιπλέον, το Κέντρο κινητών συσκευών των Windows μπορεί να συγχρονίσει σωστά με τις εγκαταστάσεις 32-bit του Outlook 2013.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Εάν υπάρχει ήδη μια συνεργασία συγχρονισμού και να εγκαταστήσετε μια μη υποστηριζόμενη έκδοση του Outlook 2010 ή Outlook 2013, επαφές του Outlook, στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίου θα καταργηθούν από τη συσκευή με Windows Mobile κατά την πρώτη φορά συγχρονισμού. Όταν συμβεί αυτό μπορείτε να ανακτήσετε τα στοιχεία από τη συσκευή με Windows Mobile, εγκαθιστώντας μια υποστηριζόμενη έκδοση του Outlook 2010 και το 2013 και χρησιμοποιώντας τη λειτουργία συγχρονισμού για να ανακτήσετε τα στοιχεία.

Περισσότερες πληροφορίες

Δεν υπάρχουν δεν προβλέπεται για την ενημέρωση του Κέντρου συσκευών Windows Mobile για βελτίωση της συμβατότητας με το Outlook 2010 ή νεότερη έκδοση.

Αλληλογραφία, επαφές, ημερολόγιο και εργασίες μπορεί να εξακολουθεί να είναι δυνατός ο συγχρονισμός μέσω του αέρα με έναν Microsoft Exchange server που εκτελεί Exchange Sync ενεργό. Windows Phone επίσης να συγχρονιστείτε επάνω στον αέρα με Outlook.com, Gmail, Yahoo mail και άλλοι χρήστες. Κέντρο κινητών συσκευών των Windows μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συγχρονίσετε δεδομένα εκτός του Outlook από τον υπολογιστή σε μια συσκευή με Windows Mobile, ακόμη και αν λειτουργεί μη υποστηριζόμενες εκδόσεις του Outlook.

Εάν θέλετε να συγχρονίσετε μια συσκευή με Windows Mobile με το Outlook 2010, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια έκδοση 32-bit του Outlook 2010 που χρησιμοποιεί μια τυπική εγκατάσταση MSI. Επιπλέον, το Κέντρο κινητών συσκευών των Windows μπορεί να συγχρονίσει σωστά με τις εγκαταστάσεις 32-bit του Outlook 2013.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 980513 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2013
  • Microsoft Outlook 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB980513 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 980513

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com