Oletusarvon mukaista sähköpostisovellusta ei ole, tai nykyinen sähköpostisovellus ei voi suorittaa viestipyyntöä -virhesanoma yritettäessä synkronoida Windows Mobile Device Center joko Outlook 2010:n 64-bittisen ...

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 980513 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Kun yrität synkronoida Windows Mobile Device Centerin Microsoft Outlook 2010:n 64-bittisen version tai pika-asennuksen kanssa, näyttöön saattaa tulla seuraava virhesanoma:

Oletusarvon mukaista sähköpostisovellusta ei ole, tai nykyinen sähköpostisovellus ei voi suorittaa viestipyyntöä. Suorita Microsoft Outlook ja määritä se oletusarvon mukaiseksi sähköpostisovellukseksi.
Windows Mobile Device Center synkronoi oikein MSI-vakioasennusta käyttävän Outlook 2010:n 32-bittisen version kanssa.

Enemmän tietoa

Microsoftilla ei ole suunnitelmia päivittää Windows Mobile Device Centeriä niin, että yhteensopivuus Outlook 2010:n kanssa tehostuu.

Jos synkronointisuhde on jo olemassa ja asennat Outlook 2010:n version, jota ei tueta, Outlookin yhteystiedot, sähköpostit ja kalenterin kohteet poistetaan puhelimesta ensimmäisen synkronoinnin aikana.

Sähköpostit, yhteystiedot, kalenteri ja tehtävät voidaan edelleen synkronoida langattomasti Microsoft Exchange -palvelimen kanssa suorittamalla Exchange ActiveSync. Windows Phone -puhelin voi myös synkronoida langattomasti Hotmailin, Gmailin, Yahoo! Mailin ja muiden sähköpostipalveluiden kanssa. Windows Mobile Device Centeriä voidaan edelleen käyttää synkronoimaan muut kuin Outlook-tiedot tietokoneesta Windows Phone -puhelimeen, vaikka käytössä olisi Outlookin 64-bittinen versio tai pika-asennus.

Jos haluat synkronoida Windows Phone -puhelimen Outlook 2010:n kanssa, voit käyttää MSI-vakioasennusta käyttävää Outlook 2010:n 32-bittistä versiota.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 980513 - Viimeisin tarkistus: 20. syyskuuta 2011 - Versio: 2.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Outlook 2010
Hakusanat: 
kbprb kbexpertiseinter kbsurveynew KB980513

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com